Börja med ditt registreringsnummer

Det här visste du garanterat inte om Atlas däck!

Atlas däck är en av de större distributörerna i branschen som säljer däck till återförsäljare, bilaffärer, bilreparatörer och företagare. Atlas har sex stycken distributionsanläggningar i Kanada på totalt 230.000 kvadrat meter. Förutom detta så har även Atlas över 130 anställda och 52 stora budbilar. Atlas tillverkar sina däck med en magnifik teknik som gör att däckets livslängd ökar. Deras däck är kända för att ge köparen en bekvämlig och pålitlig åktur. Slitage och problem är ganska ovanligt hos Atlas Tires.

Mer om Atlas:

Om man bortser från deras stora anläggning och goda rykte så erbjuder också Atlas flera mervärdestjänster som exempelvis: ”montering av däck” ”montering av däck på fälg” ”montering av kompletta hjul” ”balansering.

Något kul om Atlas:

Det monterar ett komplett set däck och fälg på knappt 15 minuter! För er som inte känner till en däckmontering så tar det ungefär 20-30 minuter beroende på bil. Med specialbyggda maskiner kan vissa aktörer göra så att processen tar mindre än 20 minuter. Dessa är dock få. På ABS Wheels så kan du få dina däck monterade på knappt 20 minuter då vi jobbar med marknadens senaste verktyg.

Atlas Tire Partihandel Inc har ett mål:

"Vårt uppdrag är att förse våra kunder med produkter och information på ett snabbt och effektivt sätt för att därmed hjälpa dem att utöka sin verksamhet och öka sina vinster."
Vi tipsar dig hellre om säkrare och mer välbeprövade varumärken som exempelvis Continental, Goodyear, Nokian, Michelin och Hankook.
 
Välj vilken typ av körning nedan;
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox