ALTENZO DÄCK GÖRS MED OMSORG 🤷‍♂️

Altenzo däck säger sig jobba i produktkategorin UHP – alltså Ultra High Performance. De gör några av de bästa däcken som du kan få tag på om dina krav är högt ställda.

Företaget har flera olika produktlinjer och även däck för dig som inte behöver extrema däck. Precis som många andra kvalitetsmärken är de kända för att ha starka kopplingar till motorsport. Det handlar om däck som ofta har ett sportigt utseende och alltid hög prestanda.

Sommardäck för personbilar utgör den största delen av utbudet. Du hittar dock även vinterdäck och däck för skåpbilar i det växande utbudet.
 

VAD DU BÖR VETA OM ALTENZO TIRES

Bakom detta märke står Zhejiang PDW Industrial Co, en kinesisk koncern grundad år 1983. Det innebär att Altenzo däck har stora resurser när det gäller utveckling och produktion. PDW har över 100 patent och det bidrar till att Altenzo kan ligga i utvecklingens absoluta framkant. År efter år.

Altenzo däck vilar inte på några lagrar. De satsar på att konkurrera genom att helt enkelt prestera. Däcken ger dig bra köregenskaper och är dessutom kända för att vara riktigt tåliga. Ett väldigt bra köp helt enkelt!
Det här är ett märke som håller ovanligt hög profil. De finns representerade på de flesta mässor som är viktiga i branschen och i sociala medier. Vi tror att vi kommer att få höra mer om Altenzo däck i framtiden.
 

KVALITETSDÄCK FRÅN KINA

Många tror att kinesiska däck innebär låga priser och ofta diskutabel kvalitet. Det stämmer dock absolut inte när det gäller Altenzo däck. Priserna är fortfarande låga, i förhållande till vad du får. Kundgruppen är dock mer krävande och noggrann. Känner du igen dig i beskrivningen? Det här är något för dig som vill ha kvalitet utöver det vanliga. Som du faktiskt har råd med!

Påkostade och Coola reklamfilmer…
 

  • Altenzo är kända för att skapa Ultra High Performance däck av högsta kvalitet.
  • De är en del av Zhejiang PDW Industrial Co, vilket ger tillgång till stora produktionsresurser.
  • Altenzo erbjuder prisvärda, pålitliga däck med stor valuta för pengarna, främst sommardäck för personbilar.
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox