YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 SOMMARDÄCK


Däcken räcker längre med rätt tryck

Att köra med för lågt däcktryck kan få allvarliga konsekvenser för både fordonsprestanda och trafiksäkerheten. Nedsatt manövreringsförmåga, ökat däckslitage, sämre bränsleekonomi, risk för däckexplosioner och längre bromssträcka är några av de negativa effekterna. För att undvika dessa problem är det viktigt att regelbundet kontrollera och bibehålla rätt däcktryck enligt tillverkarens rekommendationer för YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 sommardäck. Genom att se till att däcken är korrekt uppumpade kan du inte bara förbättra fordonsprestandan utan också öka trafiksäkerheten för dig själv och andra trafikanter på vägarna. Så se till att dina däck har rätt lufttryck för en trygg och smidig körupplevelse.

Välj rätt däck - använd sommardäck på sommaren

Att göra det rätta däckvalet är en avgörande faktor för både säkerheten och prestandan under olika säsonger. Under sommarmånaderna är det särskilt viktigt att utrusta din bil med sommardäck. Dessa däck är särskilt utformade för att hantera de varmare väderförhållandena som präglar sommaren. Deras slitbana är optimerad för att erbjuda överlägset grepp på både torra och våta vägar, vilket resulterar i kortare bromssträcka och ökad stabilitet på de varma asfaltbeläggningarna. Genom att välja sommardäck på sommaren kan du öka din säkerhet bakom ratten genom att minska risken för vattenplaning och förbättra övergripande hantering. Utforska vårt omfattande sortiment av YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 sommardäck och njut av en säkrare och mer bekväm körupplevelse i sommarvärmen.

Kan jag ha YOKOHAMA sommardäck i bak och andra däck fram?

Undvik att blanda olika fabrikat av däck på ditt fordon - här är varför. Varje däcktillverkare har sina egna unika design- och materialspecifikationer som påverkar sommardäckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat riskerar du ojämn slitage och försämrad hantering, vilket kan påverka fordonsstabiliteten negativt. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, rekommenderas det starkt att använda däck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen. Välj sommardäck från samma tillverkare för bästa resultat på vägarna.

Med tiden blir dina sommardäck hårdare

Själva gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de är monterade på din bil. Detta accelererar åldrandet av gummit, vilket kan göra sommardäcken undermåliga trots att de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, samtidigt som de kan påverka bränsleekonomin och orsaka mer buller än nya sommardäck. Genom att välja nya däck från YOKOHAMA kan du effektivt förebygga alla dessa risker och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil genom att välja YOKOHAMA-däck för bättre säkerhet och prestanda på vägarna.

Kör långt och säkert med nya däck

Det är flera faktorer som påverkar sommardäckets livslängd, inklusive däckets kvalitet, körförhållanden och körstil. Generellt sett kan ett högkvalitativt nytt däck förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller mer. Det betyder att med normal körning kan du använda ett nytt sommardäck i flera år. För att förlänga däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Med omsorg om ditt YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701-däck kommer du att uppleva säkerhet och tillförlitlighet under hela dess livslängd. Upptäck vårt sortiment av YOKOHAMA-sommardäck för att välja högkvalitativa alternativ som ger en smidig körupplevelse och långvarig prestanda.

YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 Sommardäck

205/55 VR15 TL 88V YOKO V701 ADVAN FLEVA
C A 67
8 arbetsdagars leverans.

1310 kr
Köp nu
YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 Sommardäck

195/50 VR16 TL 84V YOKO V701 ADVAN FLEVA
C A 67
8 arbetsdagars leverans.

1433 kr
Köp nu
YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 Sommardäck

205/55R15 88V Yokohama Advan Fleva V701
C A 67
20 dagars leverans

1256 kr
Köp nu
YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 Sommardäck

195/50R16 84V Yokohama Advan Fleva V701
C A 67
20 dagars leverans

1400 kr
Köp nu
YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 Sommardäck

215/40R17 87W Yokohama Advan Fleva V701 XL
D A 67
20 dagars leverans

1436 kr
Köp nu
YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 Sommardäck

205/45R17 88W Yokohama Advan Fleva V701 XL
C A 67
20 dagars leverans

1489 kr
Köp nu
YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 Sommardäck

215/40R17 87W Yokohama Advan Fleva V701 XL
E A 67
10-12 dagars leverans

1943 kr
Köp nu

Får jag köra med mina YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 sommardäck på vintern?

Det kan vara riskabelt att använda sommardäck under vintern. De mjukare gummiblandningarna i sommardäck är inte anpassade för kyla och snö, vilket leder till minskat väggrepp och längre bromssträckor. Att välja rätt däck för årstiden är kritiskt för att säkerställa din säkerhet och undvika onödiga faror på vinterföre.

När får man byta till sommardäck 2024?

Efter den 31 mars är det tillåtet att byta till sommardäck och använda dem fram till den 30 november, förutsatt att vinterväglag inte förekommer. Vinterväglag anses vara när det finns snö, is, snöslask eller frost på någon del av vägen. Beslut om förekomsten av vinterväglag tas av polisen på plats där du befinner dig.

Vem säljer YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 sommardäck?

ABS Wheels saluför YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 sommardäck. Vi har alltid lågt pris och ett stort sortiment av sommardäck på lager. Tack vare detta har vi snabb leverans till hela Sverige.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox