VREDESTEIN SPORTRAC 5 SOMMARDÄCK


Det är viktigt att förvara däcken rätt

För att förlänga livslängden på dina VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck och hålla dem i toppskick, följ dessa enkla steg för bästa förvaring. Börja med att noggrant rengöra däcken för att ta bort smuts och vägrester. Placera dem sedan på en torr och sval plats, undvik direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödigt tryck och deformering, och förvara dem istället stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem mot damm och fukt. Genom att ge dina däck rätt förvaring kan du känna dig trygg när nästa säsong kommer igång. Upptäck våra däckförvaringslösningar för att hålla dina sommardäck i bästa skick året runt.

Kör säkert med nya VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck

När du väljer mellan att reparera dina gamla däck eller köpa ett nytt VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck, finns det flera fördelar med att välja det senare alternativet. Genom att investera i nya sommardäck får du en tryggare körupplevelse med optimalt grepp och stabilitet på vägen. Reparationer kan vara temporära och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som helt nya sommardäck. Dessutom har VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck vanligtvis längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Nya däck levereras också med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Satsa på ett nytt VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Ett slitet sommardäck ger sämre grepp

Att köra med slitna sommardäck är mycket farligt och ökar risken för olyckor på vägen avsevärt. Slitna sommardäck har minskat grepp på vägbanan och kan orsaka förlust av kontroll över fordonet, särskilt på våta eller hala vägar. Bromssträckan förlängs, vilket minskar reaktionsförmågan och ökar risken för kollisioner. Dessutom kan slitna sommardäck leda till ojämn slitning och potentiella punkteringar, vilket ökar risken för att bli strandsatt långt hemifrån. Säkerheten bör alltid komma först när vi är ute och kör på vägarna. Det är av yttersta vikt att regelbundet inspektera och byta ut slitna sommardäck för att undvika farliga situationer och säkerställa en trygg körupplevelse.

sommardäck åldras

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan sommardäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och göra dem mer bullriga än nya däck. Genom att välja ett nytt däck från VREDESTEIN kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil och välj det bästa sommardäcket från VREDESTEIN idag.

Det är farligt att ha för lågt däcktryck

Att köra med för lågt ringtryck kan få allvarliga konsekvenser för både fordonets prestanda och trafiksäkerheten. Nedsatt manövreringsförmåga, ökat däckslitage, sämre bränsleekonomi, risk för däckexplosioner och längre bromssträcka är några av de negativa effekterna. För att undvika dessa problem är det viktigt att regelbundet kontrollera och bibehålla rätt däcktryck enligt tillverkarens rekommendationer för VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck. Genom att se till att däcken är rätt uppumpade kan du inte bara förbättra fordonsprestandan utan också öka säkerheten för dig själv och andra trafikanter på vägarna. Så se till att dina däck har rätt lufttryck för en trygg och smidig körupplevelse.

VREDESTEIN SPORTRAC 5 Sommardäck

205/50R16 87V Vredestein Sportrac 5 2018
C A 71
Snabb leverans*

579 kr
Köp nu
VREDESTEIN SPORTRAC 5 Sommardäck

185/60 HR14 TL 82H VR SPORTRAC 5
D B 70
8 arbetsdagars leverans.

876 kr
Köp nu
VREDESTEIN SPORTRAC 5 Sommardäck

185/65 HR14 TL 86H VR SPORTRAC 5
D B 70
8 arbetsdagars leverans.

924 kr
Köp nu
VREDESTEIN SPORTRAC 5 Sommardäck

165/60 HR14 TL 75H VR SPORTRAC 5
D B 70
8 arbetsdagars leverans.

954 kr
Köp nu
VREDESTEIN SPORTRAC 5 Sommardäck

185/65 VR15 TL 92V VR SPORTRAC 5 XL AO
A A 70
8 arbetsdagars leverans.

1159 kr
Köp nu
VREDESTEIN SPORTRAC 5 Sommardäck

185/60R14 82H Vredestein Sportrac 5
D B 70
20 dagars leverans

899 kr
Köp nu
VREDESTEIN SPORTRAC 5 Sommardäck

185/65R14 86H Vredestein Sportrac 5
D B 70
20 dagars leverans

954 kr
Köp nu
VREDESTEIN SPORTRAC 5 Sommardäck

165/60R14 75H Vredestein Sportrac 5
D B 70
20 dagars leverans

986 kr
Köp nu
VREDESTEIN SPORTRAC 5 Sommardäck

165/60R14 75H Vredestein Sportrac 5
D B 70
10-12 dagars leverans

1321 kr
Köp nu

Hur mycket kostar ett VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att vi kontinuerligt övervakar marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck. Genom våra stora inköp säkerställer vi också att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket resulterar i korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Var kan man köpa VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck?

Hos ABS Wheels finns möjligheten att köpa dina VREDESTEIN SPORTRAC 5 sommardäck. Vårt breda sortiment av sommardäck hålls alltid tillgängligt på lagret och vi erbjuder attraktiva priser samt snabb leverans.

När ska man byta till sommardäck 2024?

Efter den 31 mars kan du byta till sommardäck och ha på dessa fram till 30 november såvida vinterväglag inte råder. Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Polisen avgör om det råder vinterväglag på platsen där du befinner dig.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox