TYFOON SUCCESSOR6 SOMMARDÄCK


Håll koll på däckets hastighetsindex

Däcks hastighetsindex - Hur påverkar det din säkerhet och körprestanda? När du köper däck är det viktigt att förstå hastighetsindexkoden som åtföljer däck storleken, till exempel "205/50 R17 91V", där "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav i koden motsvarar en specifik hastighet enligt internationella standarder. Till exempel indikerar "V" att sommardäcket har en maximal hastighet på 240 km/h. För att säkerställa din säkerhet och uppnå optimal prestanda är det avgörande att välja TYFOON däck med ett hastighetsindex som motsvarar eller överstiger din fordonets maximala topphastighet. Utforska vårt breda sortiment av TYFOON-sommardäck och välj rätt hastighetsindex för en trygg och behaglig körupplevelse på vägarna.

Slitna sommardäck kan vara osäkra att köra med

Att köra med slitna sommardäck kan vara mycket farligt och ökar risken för olyckor på vägen. Slitna sommardäck förlorar sitt grepp på vägbanan och kan orsaka förlust av kontroll över fordonet, särskilt på hala eller våta vägar. Bromssträckan blir längre, vilket minskar reaktionsförmågan och ökar risken för kollisioner. Dessutom kan slitna sommardäck orsaka ojämn slitning och potentiella punkteringar, vilket ökar risken för att bli strandsatt långt hemifrån. Säkerheten bör alltid komma först när vi är ute och kör på vägarna. Det är av yttersta vikt att regelbundet inspektera och byta ut slitna sommardäck för att undvika farliga situationer och för att säkerställa en säker körupplevelse.

Håll dina TYFOON SUCCESSOR6 sommardäck fria från smuts

Regelbunden rengöring av fälgar är välkänt, men visste du att det nästan är lika viktigt att hålla dina däck rena, särskilt under vinterhalvåret? Det är avgörande att avlägsna asfalt, kemikalier och salt som sprutat upp på dina däck från vägbanan. Speciella medel och borstar finns tillgängliga, men en vanlig diskborste och diskmedel fungerar lika bra. Genom att kombinera detta med korrekt förvaring och försiktig körning kan du verkligen förlänga livslängden på dina TYFOON-sommardäck. Ta hand om dina däck och optimera deras prestanda med enkla underhållsåtgärder. Köp TYFOON-sommardäck för en säker och effektiv körupplevelse.

Lagade sommardäck är aldrig lika säkra som nya sommardäck

När du överväger att göra ett val mellan att reparera dina gamla däck eller investera i ett nytt TYFOON SUCCESSOR6 sommardäck, finns det flera fördelar med det senare alternativet. Genom att välja nya sommardäck från TYFOON SUCCESSOR6 får du ökad säkerhet på vägarna med optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan vara tillfälliga lösningar och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som ett helt nytt sommardäck. Dessutom har TYFOON SUCCESSOR6 sommardäck oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Dessutom erbjuder nya däck garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Så välj att investera i ett nytt TYFOON SUCCESSOR6 sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Kan jag ha TYFOON sommardäck i fram och andra däck bak?

Undvik att blanda olika fabrikat av däck på ditt fordon - här är varför. Varje däcktillverkare har sina egna unika design- och materialspecifikationer som påverkar sommardäckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat riskerar du ojämn slitage och försämrad hantering, vilket kan påverka fordonsstabiliteten negativt. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, rekommenderas det starkt att använda däck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen. Välj sommardäck från samma tillverkare för bästa resultat på vägarna.

TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

215/45 VR16 TL 90V TYF SUCCESSOR 6
D B 72
7 arbetsdagars leverans.

910 kr
Köp nu
TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

215/40 WR17 TL 87W TYF SUCCESSOR 6
D B 72
7 arbetsdagars leverans.

969 kr
Köp nu
TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

245/35 WR19 TL 93W TYF SUCCESSOR 6
D B 72
7 arbetsdagars leverans.

1128 kr
Köp nu
TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

255/35 ZR20 TL 97Y TYF SUCCESSOR 6
D B 72
7 arbetsdagars leverans.

1213 kr
Köp nu
TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

225/60 HR17 TL 103H TYF SUCCESSOR 6
D B 72
7 arbetsdagars leverans.

1188 kr
Köp nu
TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

275/40 WR20 TL 106W TYF SUCCESSOR 6
C B 73
7 arbetsdagars leverans.

1305 kr
Köp nu
TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

245/45 ZR19 TL 102Y TYF SUCCESSOR 6
C B 72
7 arbetsdagars leverans.

1280 kr
Köp nu
TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

235/40 ZR19 TL 96W TYF SUCCESSOR 6
D B 72
7 arbetsdagars leverans.

1303 kr
Köp nu
TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

255/40 ZR19 TL 100Y TYF SUCCESSOR 6
D B 72
7 arbetsdagars leverans.

1481 kr
Köp nu
TYFOON SUCCESSOR6 Sommardäck

275/35 ZR20 TL 102Y TYF SUCCESSOR 6
D B 73
7 arbetsdagars leverans.

1540 kr
Köp nu

När får man byta till sommardäck 2024?

Efter den 31 mars är det möjligt att övergå till sommardäck och använda dem fram till den 30 november, så länge inte vinterväglag råder. Vinterväglag anses vara när det förekommer snö, is, snöslask eller frost på någon del av vägen. Det är polisen som avgör om vinterväglag är rådande på den specifika plats där du befinner dig.

Hur billigt är ett TYFOON SUCCESSOR6 sommardäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att vi kontinuerligt övervakar marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina TYFOON SUCCESSOR6 sommardäck. Genom våra stora inköp säkerställer vi också att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket resulterar i korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Vilken tillverkare gör SUCCESSOR6?

Detta detta sommardäck tillverkas av TYFOON.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox