TRIANGLE TR652 SOMMARDÄCK


Hastighetsindex är viktigt

Ett däcks hastighetsindex är en kod som indikerar den maximala tillåtna hastigheten för ett däck. Det är en bokstavskod som åtföljer däck storleken, t.ex. "205/55 R16 91V", där bokstaven "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav motsvarar en specifik hastighet, och de är standardiserade enligt internationella regler. Till exempel representerar "V" en maximal hastighet på 240 km/h. Det är viktigt att välja TRIANGLE sommardäck med ett hastighetsindex som motsvarar eller överstiger fordonets maximala topphastighet för att säkerställa säkerheten och optimal prestanda under körning.

Däcken räcker längre med rätt tryck

Att köra med för lågt däcktryck kan få allvarliga konsekvenser för både fordonsprestanda och trafiksäkerheten. Nedsatt manövreringsförmåga, ökat däckslitage, sämre bränsleekonomi, risk för däckexplosioner och längre bromssträcka är några av de negativa effekterna. För att undvika dessa problem är det viktigt att regelbundet kontrollera och bibehålla rätt däcktryck enligt tillverkarens rekommendationer för TRIANGLE TR652 sommardäck. Genom att se till att däcken är korrekt uppumpade kan du inte bara förbättra fordonsprestandan utan också öka trafiksäkerheten för dig själv och andra trafikanter på vägarna. Så se till att dina däck har rätt lufttryck för en trygg och smidig körupplevelse.

sommardäck åldras

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan sommardäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och göra dem mer bullriga än nya däck. Genom att välja ett nytt däck från TRIANGLE kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil och välj det bästa sommardäcket från TRIANGLE för att öka säkerheten och prestandan på vägarna.

Förvara dina TRIANGLE TR652 sommardäck på rätt sätt

Förvaring av TRIANGLE TR652 sommardäck - Så förlänger du deras livslängd: För att ge dina däck den längsta möjliga livslängden och bibehålla deras prestanda är korrekt förvaring avgörande. Ta första steget genom att noggrant rengöra däcken för att avlägsna smuts och vägrester. Därefter är det viktigt att placera däcken på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken, eftersom onödigt tryck kan deformera dem. Istället bör du förvara dem stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina däck rätt förvaring, kan du känna dig trygg att de är i toppskick när nästa säsong kommer. Utforska våra praktiska däckförvaringslösningar för att skydda dina sommardäck året runt.

Lagade sommardäck är aldrig lika säkra som nya sommardäck

När du väljer mellan att reparera dina gamla däck eller köpa ett nytt TRIANGLE TR652 sommardäck, finns det flera fördelar med att välja det senare alternativet. Genom att investera i nya sommardäck får du en tryggare körupplevelse med optimalt grepp och stabilitet på vägen. Reparationer kan vara temporära och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som helt nya sommardäck. Dessutom har TRIANGLE TR652 sommardäck vanligtvis längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Nya däck levereras också med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Satsa på ett nytt TRIANGLE TR652 sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

TRIANGLE TR652 Sommardäck

175/65R14C 90/88T Triangle TR652 2022
D C 72
Snabb leverans*

672 kr
Köp nu
TRIANGLE TR652 Sommardäck

165/80R13C 94/93Q Triangle TR652 2023
D C 72
Snabb leverans*

832 kr
Köp nu
TRIANGLE TR652 Sommardäck

175/80R14C 99/98Q Triangle TR652 2024
D C 72
Snabb leverans*

735 kr
Köp nu
TRIANGLE TR652 Sommardäck

205/80R14C 107Q Triangle TR652 2023
C C 72
Snabb leverans*

859 kr
Köp nu
TRIANGLE TR652 Sommardäck

195/65R15C 98/96T Triangle TR652 2024
D C 72
Snabb leverans*

865 kr
Köp nu

Vad kostar ett TRIANGLE TR652 sommardäck?

Vi använder oss av dynamisk prissättning, vilket innebär en kontinuerlig marknadsöversikt för att säkra de mest förmånliga priserna. Detta, tillsammans med våra omfattande inköp, ger dig som kund det mest fördelaktiga priset för dina TRIANGLE TR652 sommardäck. Våra storskaliga inköp säkerställer även att vi alltid har riklig tillgång i lager, vilket resulterar i korta leveranstider och optimal tillgänglighet.

Var kan man köpa TRIANGLE TR652 sommardäck?

Hos oss på ABS Wheels kan du enkelt införskaffa dina TRIANGLE TR652 sommardäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande urval av sommardäck på vårt lager, erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

Vilket lufttryck bör jag ha i mina TRIANGLE TR652 sommardäck?

Vanligtvis bör bilens däck ha ett lufttryck på ungefär 2,5 bar (eller 250 kPa). Detta värde varierar dock beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkas valet av tryck av den förväntade belastningen. För att säkerställa bästa resultat är det klokt att alltid följa tillverkarens rekommendationer. Dessa brukar finnas i bilens handbok eller på ställen som tanklocket eller B-stolpen. Att respektera dessa anvisningar är viktigt för att optimera däckens prestanda och säkerhet under körning.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox