TRIANGLE SAPPHIRE TR257 SOMMARDÄCK


Kör säkert med sommardäck på sommaren

På sommaren är däckvalet avgörande för säkerhet och prestanda. Välj sommardäck som är anpassade för varmare väder. Deras slitbanor ger optimalt grepp på både torra och våta vägar, vilket förbättrar bromssträcka och stabilitet på varma asfaltvägar. Genom att använda sommardäck minskar risken för vattenplaning och oönskade halksituationer. Utforska TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäckskollektionen för en tryggare och smidigare körupplevelse i sommarvärmen. Investera i däck som passar årstiden och njut av säkrare resor under de varma månaderna.

Kör längre på dina TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck

För att öka livslängden på dina nya TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck och optimera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck regelbundet kontrollera däcktrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga sommardäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en trygg och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

Inspektera dina TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck ofta

Däckinspektion är en viktig del av fordonsunderhåll och avgörande för din säkerhet på vägen. För att säkerställa optimal prestanda och minska risken för olyckor bör du regelbundet inspektera dina TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck. Vi rekommenderar att du noggrant kontrollerar däcktrycket, mönsterdjupet och övergripande skick minst en gång i månaden. Välunderhållna TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck ger bättre hantering, förbättrad bränsleeffektivitet och ökad körtrygghet. Genom att hålla dina TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck i gott skick, kan du njuta av en trygg och bekymmersfri körupplevelse på vägen.

Passar TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck till min bil?

När du handlar däck på abswheels.se kan du enkelt använda ditt registreringsnummer för att hitta passande alternativ för din bil. En annan metod för att ta reda på vilken däck storlek du behöver är genom att titta på dina befintliga däck. Letar du efter en märkning som 215/55 R16. Det första numret (215) visar däckets bredd i millimeter när det är monterat på fälgen. Det efterföljande numret (55) representerar däckets profil, det vill säga förhållandet mellan däckets höjd och bredd. Här är höjden 55% av bredden. Bokstaven "R" står för radialdäck, vilket är den vanligaste typen idag. Slutligen, den sista siffran (16) anger fälgdiametern i tum som passar det aktuella däcket. Upptäck rätt däck storlek enkelt och bekvämt på abswheels.se för din bil.

Kör långt och säkert med nya däck

Förbättra livslängden på ditt nya sommardäck - Nyckelfaktorer att överväga: Livslängden för ett nytt däck påverkas av flera faktorer, inklusive din körstil, körförhållanden och däckets kvalitet. Ett högkvalitativt däck från ett pålitligt märke, som TRIANGLE SAPPHIRE TR257, kan förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller ännu längre, vilket ger flera års användning vid normal körning. För att maximera däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Upptäck vårt omfattande sortiment av TRIANGLE-sommardäck för att välja högkvalitativa alternativ som ger smidig körning och långvarig prestanda under hela deras livstid.

TRIANGLE SAPPHIRE TR257 Sommardäck

245/55R19 103V Triangle Sapphire TR257 2024
D C 71
Snabb leverans*

1257 kr
Köp nu
TRIANGLE SAPPHIRE TR257 Sommardäck

265/65R17 112H Triangle Sapphire TR257 2023
D C 72
Snabb leverans*

1280 kr
Köp nu

Vart säljs TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck?

Hos ABS Wheels finns möjligheten att köpa dina TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck. Vårt breda sortiment av sommardäck hålls alltid tillgängligt på lagret och vi erbjuder attraktiva priser samt snabb leverans.

Hur långt räcker ett TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck från 2024?

Vanligtvis håller ett sommardäck i intervallet 4000-5000 mil i genomsnitt, även om flera variabler kan påverka detta. Hur du kör, sättet du förvarar däcken när de inte är i bruk, din bils hjulinställning och att upprätthålla rätt däcktryck är några av de faktorer som kan ha en betydande inverkan på däckens hållbarhet.

Vilket lufttryck ska jag ha i en uppsättning TRIANGLE SAPPHIRE TR257 sommardäck?

Generellt sett bör bilens däck ha ett tryck på ungefär 2,5 bar (eller 250 kPa), men detta varierar beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkar den planerade lasten valet av tryck. Följ alltid tillverkarens rekommendationer, vanligtvis återfinns de i bilens handbok eller på platser som tanklocket eller B-stolpen. Dessa riktlinjer är viktiga för att säkerställa optimala däckprestanda och säkerhet på vägen.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox