ROADHOG RGVAN01 SOMMARDÄCK


Tort och svalt - så ska dina ROADHOG RGVAN01 sommardäck förvaras

Förvara dina ROADHOG RGVAN01 sommardäck på bästa sätt - Förläng deras livslängd: Korrekt förvaring är nyckeln till att förlänga däckens livslängd och bevara deras prestanda. Börja med noggrann rengöring för att avlägsna smuts och vägrester från däcken. Placera dem sedan på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödig deformering och tryck. Förvara dem istället stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina sommardäck rätt förvaring kan du vara säker på att de kommer vara i toppskick när nästa säsong kommer. Upptäck våra praktiska däckförvaringslösningar för att skydda dina sommardäck året runt.

Håll dina ROADHOG RGVAN01 sommardäck rena

Att man ska tvätta fälgarna regelbundet känner nog alla till men visste du att nästan är lika viktigt att hålla dina däck rena? Detta är framförallt under vinter halvåret. Det viktiga är att får bort asfalt, kemikalier och salt som stänkt upp på dina sommardäck från vägbanan. Det finns speciella medel och borstar att köpa för ändamålet men det gå precis lika bra med en vanlig diskborste och diskmedel. Detta, kombinerat med korrekt förvaring och lugn körning kan verkligen förlänga livet på dina ROADHOG sommardäck.

Lagade sommardäck är aldrig lika säkra som nya sommardäck

När du överväger att göra ett val mellan att reparera dina gamla däck eller investera i ett nytt ROADHOG RGVAN01 sommardäck, finns det flera fördelar med det senare alternativet. Genom att välja nya sommardäck från ROADHOG RGVAN01 får du ökad säkerhet på vägarna med optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan vara tillfälliga lösningar och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som ett helt nytt sommardäck. Dessutom har ROADHOG RGVAN01 sommardäck oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Dessutom erbjuder nya däck garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Så välj att investera i ett nytt ROADHOG RGVAN01 sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Sommardäck med fälgkantsskydd

Däck med fälgkantsskydd, även kallade "rim protection" eller "flange protectors," är däck som är speciellt utformade med en extra gummiplastkant längs däckets sida. Syftet med fälgkantsskyddet är att skydda fälgen mot skador vid kontakt med trottoarkanter eller andra hinder på vägen. Om däcket träffar en kant, absorberar fälgkantsskyddet stöten och förhindrar att fälgen blir repad eller bucklad. Detta bidrar till att förlänga både sommardäckens och fälgens livslängd samtidigt som det ger en extra skyddsbarriär för fordonets hjul under körning. Om du letar efter sommardäck med fälgkantsskydd så ska du hålla utkick efter följande betäckningar: mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml.

Öka livslängden på dina ROADHOG RGVAN01 sommardäck

För att förlänga livslängden på dina nya ROADHOG RGVAN01 sommardäck och maximera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Följ dessa enkla tips för att förlänga livslängden på dina ROADHOG RGVAN01 sommardäck regelbundet kontrollera ringtrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga sommardäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en säker och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina ROADHOG RGVAN01 sommardäck korrekt för att få ut det mesta av deras prestanda och hållbarhet.

ROADHOG RGVAN01 Sommardäck

185 R14 TL 102R ROADHOG RGVAN01
C B 72
5 arbetsdagars leverans.

819 kr
Köp nu
ROADHOG RGVAN01 Sommardäck

195/65 R16 TL 104T ROADHOG RGVAN01
C B 72
5 arbetsdagars leverans.

899 kr
Köp nu
ROADHOG RGVAN01 Sommardäck

185/75 R16 TL 104S ROADHOG RGVAN01
C B 72
5 arbetsdagars leverans.

929 kr
Köp nu
ROADHOG RGVAN01 Sommardäck

205/65 R16 TL 107T ROADHOG RGVAN01
C B 72
5 arbetsdagars leverans.

950 kr
Köp nu
ROADHOG RGVAN01 Sommardäck

215/65 R16 TL 109T ROADHOG RGVAN01
C B 72
5 arbetsdagars leverans.

995 kr
Köp nu
ROADHOG RGVAN01 Sommardäck

235/65 R16 TL 115T ROADHOG RGVAN01
C B 72
5 arbetsdagars leverans.

1025 kr
Köp nu
ROADHOG RGVAN01 Sommardäck

215/75 R16 TL 113S ROADHOG RGVAN01
C B 72
5 arbetsdagars leverans.

1041 kr
Köp nu
ROADHOG RGVAN01 Sommardäck

225/70 R15 TL 112S ROADHOG RGVAN01
C B 72
5 arbetsdagars leverans.

1063 kr
Köp nu
ROADHOG RGVAN01 Sommardäck

225/65 R16 TL 112T ROADHOG RGVAN01
C B 72
5 arbetsdagars leverans.

1063 kr
Köp nu

Får jag köra med mina ROADHOG RGVAN01 sommardäck på vintern?

Det kan vara riskabelt att använda sommardäck under vintern. De mjukare gummiblandningarna i sommardäck är inte anpassade för kyla och snö, vilket leder till minskat väggrepp och längre bromssträckor. Att välja rätt däck för årstiden är kritiskt för att säkerställa din säkerhet och undvika onödiga faror på vinterföre.

Vad kostar ett ROADHOG RGVAN01 sommardäck hos ABS Wheels?

Vi tillämpar dynamisk prissättning och övervakar ständigt marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina ROADHOG RGVAN01 sommardäck. Genom våra stora inköp ser vi också till att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket ger korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Vart säljs ROADHOG RGVAN01 sommardäck?

Hos ABS Wheels har du möjligheten att förvärva dina ROADHOG RGVAN01 sommardäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande sortiment av däck på vårt lager och erbjuder bra priser tillsammans med snabba leveranser.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox