ROADHOG RGS01 SOMMARDÄCK


Blanda inte ROADHOG sommardäck med andra fabrikat

Blanda inte olika fabrikat av sommardäck på ditt fordon - här är varför det är dåligt. Varje däcktillverkare har sina egna unika design- och materialspecifikationer som påverkar däckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat riskerar du ojämn slitage och försämrad hantering, vilket kan påverka fordonsstabiliteten negativt. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, välj däck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen. Upptäck sortimentet av högkvalitativa sommardäck från ROADHOG för en säker och smidig körupplevelse.

Kontrollera däcktrycket i dina däck

Att köra med för lågt ringtryck kan få allvarliga konsekvenser för både fordonets prestanda och trafiksäkerheten. Nedsatt manövreringsförmåga, ökat däckslitage, sämre bränsleekonomi, risk för däckexplosioner och längre bromssträcka är några av de negativa effekterna. För att undvika dessa problem är det viktigt att regelbundet kontrollera och bibehålla rätt däcktryck enligt tillverkarens rekommendationer för ROADHOG RGS01 sommardäck. Genom att se till att däcken är rätt uppumpade kan du inte bara förbättra fordonsprestandan utan också öka säkerheten för dig själv och andra trafikanter på vägarna. Så se till att dina däck har rätt lufttryck för en trygg och smidig körupplevelse.

Nya ROADHOG RGS01 sommardäck räcker länge

Förbättra livslängden på ditt nya sommardäck - Nyckelfaktorer att överväga: Livslängden för ett nytt däck påverkas av flera faktorer, inklusive din körstil, körförhållanden och däckets kvalitet. Ett högkvalitativt däck från ett pålitligt märke, som ROADHOG RGS01, kan förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller ännu längre, vilket ger flera års användning vid normal körning. För att maximera däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Upptäck vårt omfattande sortiment av ROADHOG-sommardäck för att välja högkvalitativa alternativ som ger smidig körning och långvarig prestanda under hela deras livstid.

Såhär förvarar du dina ROADHOG RGS01 sommardäck på rätt sätt

För att bäst förvara dina ROADHOG RGS01 sommardäck och förlänga deras livslängd är det viktigt att följa några enkla steg. Först och främst bör däcken rengöras noggrant för att avlägsna smuts och vägrester. Placera dem på en torr och sval plats borta från direkt solljus och värmekällor. Om möjligt, stapla inte sommardäcken för att undvika onödigt tryck och deformering. Förvara däcken stående eller hängande för att behålla deras form. Använd gärna däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge däcken rätt förvaring kan du vara säker på att de är i bästa skick när nästa säsong börjar.

Kör säkert med nya ROADHOG RGS01 sommardäck

När du överväger att göra ett val mellan att reparera dina gamla däck eller investera i ett nytt ROADHOG RGS01 sommardäck, finns det flera fördelar med det senare alternativet. Genom att välja nya sommardäck från ROADHOG RGS01 får du ökad säkerhet på vägarna med optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan vara tillfälliga lösningar och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som ett helt nytt sommardäck. Dessutom har ROADHOG RGS01 sommardäck oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Dessutom erbjuder nya däck garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Så välj att investera i ett nytt ROADHOG RGS01 sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

ROADHOG RGS01 Sommardäck

145/70 TR13 TL 71T ROADHOG RGS01
D C 69
7 arbetsdagars leverans.

732 kr
Köp nu
ROADHOG RGS01 Sommardäck

155/70 TR13 TL 75T ROADHOG RGS01
C C 69
7 arbetsdagars leverans.

743 kr
Köp nu
ROADHOG RGS01 Sommardäck

155/65 TR13 TL 73T ROADHOG RGS01
D C 69
7 arbetsdagars leverans.

755 kr
Köp nu
ROADHOG RGS01 Sommardäck

165/70 TR13 TL 79T ROADHOG RGS01
C C 69
7 arbetsdagars leverans.

758 kr
Köp nu
ROADHOG RGS01 Sommardäck

155/80 TR13 TL 79T ROADHOG RGS01
D C 69
7 arbetsdagars leverans.

761 kr
Köp nu
ROADHOG RGS01 Sommardäck

185/65 HR14 TL 86H ROADHOG RGS01
B B 69
7 arbetsdagars leverans.

676 kr
Köp nu
ROADHOG RGS01 Sommardäck

195/50 VR15 TL 82V ROADHOG RGS01
C B 70
7 arbetsdagars leverans.

731 kr
Köp nu
ROADHOG RGS01 Sommardäck

185/55 HR14 TL 80H ROADHOG RGS01
C B 69
7 arbetsdagars leverans.

681 kr
Köp nu
ROADHOG RGS01 Sommardäck

195/50 VR16 TL 88V ROADHOG RGS01 XL
C B 71
7 arbetsdagars leverans.

754 kr
Köp nu

Får jag köra med mina ROADHOG RGS01 sommardäck i vinterväglag?

Att köra med sommardäck under vinterförhållanden kan vara en farlig beslut. Sommardäckens mjukare gummiblandning är inte utformad för att klara kyla och snö, vilket resulterar i minskat väggrepp och längre bromssträckor. Att investera i rätt typ av däck för säsongen är avgörande för att säkerställa din trygghet och för att undvika onödiga risker på vintervägarna.

Vilket lufttryck ska jag ha i mina ROADHOG RGS01 sommardäck?

Vanligtvis bör bilens däck ha ett lufttryck på ungefär 2,5 bar (eller 250 kPa). Detta värde varierar dock beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkas valet av tryck av den förväntade belastningen. För att säkerställa bästa resultat är det klokt att alltid följa tillverkarens rekommendationer. Dessa brukar finnas i bilens handbok eller på ställen som tanklocket eller B-stolpen. Att respektera dessa anvisningar är viktigt för att optimera däckens prestanda och säkerhet under körning.

Finns ROADHOG RGS01 på den svenska marknaden?

ABS Wheels saluför ROADHOG RGS01 sommardäck. Vi har alltid lågt pris och ett stort sortiment av sommardäck på lager. Tack vare detta har vi snabb leverans till hela Sverige.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox