NANKANG NS-2R SOMMARDÄCK


Vad avgör om NANKANG NS-2R sommardäck passar på mina fälgar?

När du handlar däck på abswheels.se kan du enkelt använda ditt registreringsnummer för att hitta passande alternativ för din bil. En annan metod för att ta reda på vilken däck storlek du behöver är att titta på dina befintliga däck. Letar du efter en märkning som 235/45 R19. Det första numret (235) visar däckets bredd i millimeter när det är monterat på fälgen. Det efterföljande numret (45) representerar däckets profil, vilket är förhållandet mellan däckets höjd och bredd. Här är höjden 45% av bredden. Bokstaven "R" står för radialdäck, den vanligaste typen idag. Slutligen, den sista siffran (19) anger fälgdiametern i tum som passar det aktuella däcket. Upptäck rätt däck storlek enkelt och bekvämt på abswheels.se för din bil.

Kontrollera dina NANKANG NS-2R sommardäck regelbundet

Däckinspektion är en viktig del av fordonsunderhåll och avgörande för din säkerhet på vägen. För bästa resultat bör du regelbundet inspektera dina NANKANG NS-2R sommardäck. Vi rekommenderar att du kontrollerar däcktrycket, mönsterdjup och övergripande skick minst en gång i månaden. Välunderhållna NANKANG NS-2R sommardäck förbättrar hanteringen, bränsleeffektiviteten och minskar risken för olyckor. Säkerställ att du inspekterar dina NANKANG NS-2R sommardäck för att njuta av en trygg och bekväm körupplevelse.

Tvätta dina NANKANG NS-2R sommardäck regelbundet

Regelbunden rengöring av fälgar är välkänt, men visste du att det nästan är lika viktigt att hålla dina däck rena, särskilt under vinterhalvåret? Det är avgörande att avlägsna asfalt, kemikalier och salt som sprutat upp på dina däck från vägbanan. Speciella medel och borstar finns tillgängliga, men en vanlig diskborste och diskmedel fungerar lika bra. Genom att kombinera detta med korrekt förvaring och försiktig körning kan du verkligen förlänga livslängden på dina NANKANG-sommardäck. Ta hand om dina däck och optimera deras prestanda med enkla underhållsåtgärder. Köp NANKANG-sommardäck för en säker och effektiv körupplevelse.

Få ut mer av dina NANKANG NS-2R sommardäck

För att förlänga livslängden på dina nya NANKANG NS-2R sommardäck och maximera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Följ dessa enkla tips för att förlänga livslängden på dina NANKANG NS-2R sommardäck regelbundet kontrollera ringtrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga sommardäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en säker och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina NANKANG NS-2R sommardäck korrekt för att få ut det mesta av deras prestanda och hållbarhet.

Såhär förvarar du dina NANKANG NS-2R sommardäck på rätt sätt

Förvara dina NANKANG NS-2R sommardäck på bästa sätt - Förläng deras livslängd: Korrekt förvaring är nyckeln till att förlänga däckens livslängd och bevara deras prestanda. Börja med noggrann rengöring för att avlägsna smuts och vägrester från däcken. Placera dem sedan på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödig deformering och tryck. Förvara dem istället stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina sommardäck rätt förvaring kan du vara säker på att de kommer vara i toppskick när nästa säsong kommer. Upptäck våra praktiska däckförvaringslösningar för att skydda dina sommardäck året runt.

NANKANG NS-2R Sommardäck

205/45R16 87W Nankang NS-2R 180 2023
D B 71
Snabb leverans*

1181 kr
Köp nu
NANKANG NS-2R Sommardäck

205/50R15 89W Nankang NS-2R 180 2022
D B 71
Snabb leverans*

1364 kr
Köp nu
NANKANG NS-2R Sommardäck

205/45R17 88W Nankang NS-2R 180 2023
D B 71
Snabb leverans*

1416 kr
Köp nu
NANKANG NS-2R Sommardäck

255/35R18 94Y Nankang NS-2R 180 2023
D B 73
Snabb leverans*

1710 kr
Köp nu

Hur långt kan jag köra på ett NANKANG NS-2R sommardäck från 2024?

I de flesta fall varar ett sommardäck i genomsnitt mellan 4000-5000 mil. Dock finns det flera faktorer som spelar in. Hur du kör, hur du förvarar däcken när de inte används, bilens hjulinställning och att upprätthålla korrekt däcktryck är några av de variabler som kan påverka hållbarheten för däcken.

Var kan jag köpa NANKANG NS-2R sommardäck?

Hos oss på ABS Wheels kan du enkelt införskaffa dina NANKANG NS-2R sommardäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande urval av sommardäck på vårt lager, erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

Vilken däcktillverkare står bakom NS-2R?

NS-2R är en däckmodell från NANKANG.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox