NANKANG NS-2 SOMMARDÄCK


Använd sommardäck på sommaren

Att göra det rätta däckvalet är en avgörande faktor för både säkerheten och prestandan under olika säsonger. Under sommarmånaderna är det särskilt viktigt att utrusta din bil med sommardäck. Dessa däck är särskilt utformade för att hantera de varmare väderförhållandena som präglar sommaren. Deras slitbana är optimerad för att erbjuda överlägset grepp på både torra och våta vägar, vilket resulterar i kortare bromssträcka och ökad stabilitet på de varma asfaltbeläggningarna. Genom att välja sommardäck på sommaren kan du öka din säkerhet bakom ratten genom att minska risken för vattenplaning och förbättra övergripande hantering. Utforska vårt omfattande sortiment av NANKANG NS-2 sommardäck och njut av en säkrare och mer bekväm körupplevelse i sommarvärmen.

Kör inte med slitna sommardäck

Att köra med slitna sommardäck är högst riskabelt och ökar faran för olyckor på vägen. När sommardäcken blir slitna minskar deras grepp på vägbanan och risken för att tappa kontrollen över fordonet ökar, särskilt på våta och hala vägar. Bromssträckan förlängs, vilket minskar reaktionstiden och ökar risken för kollisioner. Dessutom kan slitna sommardäck leda till ojämn slitning och potentiella punkteringar, vilket ökar risken för att bli fast på avlägsna platser. Säkerheten måste alltid ha högsta prioritet när vi är ute och kör på vägarna.

Vidta åtgärder och minska risken för vattenplaning

När mönsterdjupet minskar, minskar också sommardäckens förmåga att kanalisera bort vatten under körning på våta vägar. Detta resulterar i att vatten inte kan avledas effektivt, vilket skapar en vattenfilm mellan däcken och vägytan. Förlorat grepp ökar risken för att däcken tappar kontakten med vägen, vilket kan leda till förlust av kontroll över fordonet. För att minska risken för vattenplaning är det viktigt att regelbundet inspektera sommardäckens mönsterdjup och byta ut slitna däck i tid för att säkerställa optimalt väggrepp på våta vägar.

Däckens livslängd

Maximera livslängden på ditt nya sommardäck - Lär dig mer om påverkande faktorer: Livslängden för ett nytt däck påverkas av flera faktorer, inklusive körstil, körförhållanden och däckets kvalitet. Ett högkvalitativt däck av bra märke kan förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller ännu längre, vilket ger flera års användning vid normal körning. För att förlänga däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Våra NANKANG NS-2-sommardäck är av högsta kvalitet och garanterar en säker och pålitlig körupplevelse under hela deras livslängd. Upptäck vårt breda sortiment av NANKANG-sommardäck för att välja de som ger dig smidig körning och långvarig prestanda.

Det finns sommardäck med fälgkantsskydd

Däck med fälgkantsskydd - För extra skydd och hållbarhet på vägarna! Däck med fälgkantsskydd, även kallade "rim protection" eller "flange protectors," är utformade med en extra gummiplastkant längs däckets sida. Denna smarta funktion syftar till att skydda fälgen från skador vid kontakt med trottoarkanter eller hinder på vägen. Fälgkantsskyddet absorberar stötar och förhindrar repor eller bucklor på fälgen, vilket förlänger både sommardäckens och fälgens livslängd. Säkerhet och långvarighet blir ett extra plus för dina hjul under körning. Letar du efter sommardäck med fälgkantsskydd? Håll utkik efter betäckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml. Upptäck sortimentet från NANKANG för ett tryggare och mer hållbart köräventyr!

NANKANG NS-2 Sommardäck

165/50R15 72V Nankang NS-2 2021
D C 70
Snabb leverans*

684 kr
Köp nu
NANKANG NS-2 Sommardäck

155/65R14 75V Nankang NS2 2023
D C 70
Snabb leverans*

740 kr
Köp nu
NANKANG NS-2 Sommardäck

195/45R15 78V Nankang NS-2 2023
D C 71
Snabb leverans*

733 kr
Köp nu
NANKANG NS-2 Sommardäck

205/60R14 92H Nankang NS-2 2023
D C 71
Snabb leverans*

786 kr
Köp nu
NANKANG NS-2 Sommardäck

205/50R15 86V Nankang NS-2 2020
D C 71
Snabb leverans*

1350 kr
Köp nu
NANKANG NS-2 Sommardäck

275/40R17 98W Nankang NS-2 2023
D C 72
Snabb leverans*

1389 kr
Köp nu
NANKANG NS-2 Sommardäck

285/30R18 93Y Nankang NS-2 2022
D C 73
Snabb leverans*

1566 kr
Köp nu
NANKANG NS-2 Sommardäck

265/30R22 100W Nankang NS-2 XL 2021
D C 71
Snabb leverans*

1978 kr
Köp nu

Vad kostar ett NANKANG NS-2 sommardäck hos ABS Wheels?

Vi tillämpar dynamisk prissättning och övervakar ständigt marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina NANKANG NS-2 sommardäck. Genom våra stora inköp ser vi också till att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket ger korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Var kan man köpa NANKANG NS-2 sommardäck?

ABS Wheels saluför NANKANG NS-2 sommardäck. Vi har alltid lågt pris och ett stort sortiment av sommardäck på lager. Tack vare detta har vi snabb leverans till hela Sverige.

Vilket lufttryck ska jag ha i en uppsättning NANKANG NS-2 sommardäck?

Generellt sett bör bilens däck ha ett tryck på ungefär 2,5 bar (eller 250 kPa), men detta varierar beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkar den planerade lasten valet av tryck. Följ alltid tillverkarens rekommendationer, vanligtvis återfinns de i bilens handbok eller på platser som tanklocket eller B-stolpen. Dessa riktlinjer är viktiga för att säkerställa optimala däckprestanda och säkerhet på vägen.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox