NANKANG N605 SOMMARDÄCK


Det finns sommardäck med fälgkantsskydd

Däck med fälgkantsskydd - För extra skydd och hållbarhet på vägarna! Däck med fälgkantsskydd, även kallade "rim protection" eller "flange protectors," är utformade med en extra gummiplastkant längs däckets sida. Denna smarta funktion syftar till att skydda fälgen från skador vid kontakt med trottoarkanter eller hinder på vägen. Fälgkantsskyddet absorberar stötar och förhindrar repor eller bucklor på fälgen, vilket förlänger både sommardäckens och fälgens livslängd. Säkerhet och långvarighet blir ett extra plus för dina hjul under körning. Letar du efter sommardäck med fälgkantsskydd? Håll utkik efter betäckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml. Upptäck sortimentet från NANKANG för ett tryggare och mer hållbart köräventyr!

Däckval ska vara säsongsbetonat

Att välja rätt däck är avgörande för säkerheten och prestandan under olika säsonger. Sommardäck är speciellt utformade för varmare väderförhållanden och erbjuder optimalt grepp på torra och våta vägar. De har en slitbana som ger bättre väggrepp och kortare bromssträcka på varma asfaltbelagda vägar. Genom att använda sommardäck på sommaren kan du känna dig tryggare bakom ratten och minska risken för vattenplaning och oönskade halksituationer. Upptäck vårt sortiment av NANKANG N605 sommardäck för en säkrare och smidigare körupplevelse i sommarvärmen.

Det är farligt att ha för lågt däcktryck

Att köra med för lågt däcktryck kan få allvarliga konsekvenser för både fordonsprestanda och trafiksäkerheten. Nedsatt manövreringsförmåga, ökat däckslitage, sämre bränsleekonomi, risk för däckexplosioner och längre bromssträcka är några av de negativa effekterna. För att undvika dessa problem är det viktigt att regelbundet kontrollera och bibehålla rätt däcktryck enligt tillverkarens rekommendationer för NANKANG N605 sommardäck. Genom att se till att däcken är korrekt uppumpade kan du inte bara förbättra fordonsprestandan utan också öka trafiksäkerheten för dig själv och andra trafikanter på vägarna. Så se till att dina däck har rätt lufttryck för en trygg och smidig körupplevelse.

Förvara dina NANKANG N605 sommardäck tort och svalt

Förvaring av NANKANG N605 sommardäck - Så förlänger du deras livslängd: För att ge dina däck den längsta möjliga livslängden och bibehålla deras prestanda är korrekt förvaring avgörande. Ta första steget genom att noggrant rengöra däcken för att avlägsna smuts och vägrester. Därefter är det viktigt att placera däcken på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken, eftersom onödigt tryck kan deformera dem. Istället bör du förvara dem stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina däck rätt förvaring, kan du känna dig trygg att de är i toppskick när nästa säsong kommer. Utforska våra praktiska däckförvaringslösningar för att skydda dina sommardäck året runt.

Med tiden blir dina sommardäck hårdare

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan sommardäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och göra dem mer bullriga än nya däck. Genom att välja ett nytt däck från NANKANG kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil och välj det bästa sommardäcket från NANKANG idag.

NANKANG N605 Sommardäck

195/75R14 92H Nankang N-605 2023
D C 71
Snabb leverans*

882 kr
Köp nu
NANKANG N605 Sommardäck

215/65R14 95H Nankang N-605 2022
D C 71
Snabb leverans*

919 kr
Köp nu
NANKANG N605 Sommardäck

215/75R15 100H Nankang N-605 2023
D C 71
Snabb leverans*

987 kr
Köp nu
NANKANG N605 Sommardäck

215/70R15 98H Nankang N-605 WW 17mm vit
D C 71
Snabb leverans*

987 kr
Köp nu
NANKANG N605 Sommardäck

205/75R14 98H Nankang N-605 Vit sida 24
D C 72
Snabb leverans*

1074 kr
Köp nu
NANKANG N605 Sommardäck

195/75R14 92H Nankang N-605 WR Vit sida
D C 71
Snabb leverans*

1081 kr
Köp nu
NANKANG N605 Sommardäck

225/75R15 102H Nankang N-605 2023
D C 71
Snabb leverans*

1096 kr
Köp nu
NANKANG N605 Sommardäck

185/75R14 89H Nankang N-605 2023
D C 70
Snabb leverans*

1375 kr
Köp nu

Vilket ringtryck ska jag ha i ett par NANKANG N605 sommardäck?

Vanligtvis bör bilens däck ha ett lufttryck på ungefär 2,5 bar (eller 250 kPa). Detta värde varierar dock beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkas valet av tryck av den förväntade belastningen. För att säkerställa bästa resultat är det klokt att alltid följa tillverkarens rekommendationer. Dessa brukar finnas i bilens handbok eller på ställen som tanklocket eller B-stolpen. Att respektera dessa anvisningar är viktigt för att optimera däckens prestanda och säkerhet under körning.

Hur billigt är ett NANKANG N605 sommardäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning och övervakar ständigt marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina NANKANG N605 sommardäck. Genom våra stora inköp ser vi också till att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket ger korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Från vilken däcktillverkare kommer N605?

N605 är en däckmodell från NANKANG.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox