Här köper du dina sommardäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Mazzini Sommardäck

Mazzini däck har snabbt blivit en succé

Mazzini däck är en del av det kinesiska “däckunder” som det talas om i branschen. Företaget grundades så sent som 2002 men är redan en viktig aktör på den internationella marknaden. Vi talar nu om en av Kinas största däcktillverkare. Det innebär att det är enorma volymer som det handlar om. Att det är många däck som produceras innebär i sin tur att priserna är mycket fördelaktiga. Det är kul för dig som konsument!

Mazzini däck har modeller för de flesta personbilar men de gör även däck för lastbilar. Utbudet är stort och du kan välja mellan produktlinjer som Cruise, the ECO, GiantSaver, Road Legend och Snowleopard. Det här är däck som ligger bra till i pris och som definitivt håller måttet sett till kvalitet. Varumärket är en del av Best Choice International Trade Co. som är en av de största koncernerna i branschen.
 

Vad du bör veta om Mazzini däck

  • Serien Mud Contender är ett riktigt bra val för dig som kör en del off-road och som verkligen behöver kunna lita på greppet. Även när det snarare är lera än en väg du kör över.

  • Mazzini däck är känt för sin ECO-serie. Till exempel ECO605, EcoSaver HT och ECO307. Om du vill ha däck där miljöhänsyn tagits under produktionen är dessa ett bra val. ECO-däcken ligger även bra till prestandamässigt.

De flesta är nöjda med sina Mazzini däck

Mazzini däck gör kinesiska budgetdäck när de är som allra bäst! Priset är väldigt lågt men om du ser till kundomdömen så är de flesta nöjda med sitt val. Det är alltså inte så att du kompromissar särskilt mycket med säkerhet och körkomfort för att du väljer billiga däck. Du har ju dessutom möjlighet att köpa nya däck lite oftare när de är så här billiga.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox