LANDSAIL CLV2 SOMMARDÄCK


Kör säkert med sommardäck på sommaren

På sommaren är däckvalet avgörande för säkerhet och prestanda. Välj sommardäck som är anpassade för varmare väder. Deras slitbanor ger optimalt grepp på både torra och våta vägar, vilket förbättrar bromssträcka och stabilitet på varma asfaltvägar. Genom att använda sommardäck minskar risken för vattenplaning och oönskade halksituationer. Utforska LANDSAIL CLV2 sommardäckskollektionen för en tryggare och smidigare körupplevelse i sommarvärmen. Investera i däck som passar årstiden och njut av säkrare resor under de varma månaderna.

Få dina LANDSAIL CLV2 sommardäck att hålla längre

För att öka livslängden på dina nya LANDSAIL CLV2 sommardäck och få ut bästa möjliga prestanda är det viktigt att korrekt ta hand om dem. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina LANDSAIL CLV2 sommardäck regelbunden kontroll av däcktrycket, köra försiktigt, rotation av däcken, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckundersökningar. Genom att följa dessa tips kan du inte bara förlänga sommardäckens livslängd, utan även spara pengar på sikt och garantera en säker och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina LANDSAIL CLV2 sommardäck på rätt sätt för att optimera deras prestanda och hållbarhet.

Hastighetsindex

Ett däcks hastighetsindex är en kod som indikerar den maximala tillåtna hastigheten för ett däck. Det är en bokstavskod som åtföljer däck storleken, t.ex. "205/55 R16 91V", där bokstaven "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav motsvarar en specifik hastighet, och de är standardiserade enligt internationella regler. Till exempel representerar "V" en maximal hastighet på 240 km/h. Det är viktigt att välja LANDSAIL sommardäck med ett hastighetsindex som motsvarar eller överstiger fordonets maximala topphastighet för att säkerställa säkerheten och optimal prestanda under körning.

Minimera risken för vattenplaning

När mönsterdjupet blir lägre så påverkas sommardäckens förmåga att effektivt kanalisera bort vatten under körning på våta vägar. Detta resulterar i att vatten inte kan avledas ordentligt och bildar en riskabel vattenfilm mellan däcken och vägytan. Förlorat grepp ökar risken för att däcken tappar kontakten med vägen, vilket kan leda till förlust av kontroll över fordonet. För att minimera risken för vattenplaning, är det viktigt att regelbundet inspektera sommardäckens mönsterdjup och i tid byta ut slitna däck för att säkerställa optimalt grepp på våta vägar. Se till att ta hand om dina däck för att hålla dig säker på våta vägar.

Ett nytt LANDSAIL CLV2 sommardäck är bättre än ett reparerat!

När du överväger att göra ett val mellan att reparera dina gamla däck eller investera i ett nytt LANDSAIL CLV2 sommardäck, finns det flera fördelar med det senare alternativet. Genom att välja nya sommardäck från LANDSAIL CLV2 får du ökad säkerhet på vägarna med optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan vara tillfälliga lösningar och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som ett helt nytt sommardäck. Dessutom har LANDSAIL CLV2 sommardäck oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Dessutom erbjuder nya däck garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Så välj att investera i ett nytt LANDSAIL CLV2 sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

LANDSAIL CLV2 Sommardäck

215/65 HR16 TL 102H LANDSAIL CLV2 XL
B B 72
7 arbetsdagars leverans.

1020 kr
Köp nu
LANDSAIL CLV2 Sommardäck

225/60 HR17 TL 99H LANDSAIL CLV2
C B 71
7 arbetsdagars leverans.

1128 kr
Köp nu
LANDSAIL CLV2 Sommardäck

215/70 HR16 TL 100H LANDSAIL CLV2
B B 71
7 arbetsdagars leverans.

1159 kr
Köp nu
LANDSAIL CLV2 Sommardäck

225/70 HR16 TL 103H LANDSAIL CLV2
B B 71
7 arbetsdagars leverans.

1206 kr
Köp nu
LANDSAIL CLV2 Sommardäck

235/50 ZR18 TL 101W LANDSAIL CLV2 XL
B B 72
7 arbetsdagars leverans.

1210 kr
Köp nu
LANDSAIL CLV2 Sommardäck

235/60 HR16 TL 100H LANDSAIL CLV2
B B 71
7 arbetsdagars leverans.

1188 kr
Köp nu
LANDSAIL CLV2 Sommardäck

235/65 HR17 TL 108H LANDSAIL CLV2 XL
B B 72
7 arbetsdagars leverans.

1261 kr
Köp nu
LANDSAIL CLV2 Sommardäck

245/65 HR17 TL 107H LANDSAIL CLV2
B B 71
7 arbetsdagars leverans.

1362 kr
Köp nu
LANDSAIL CLV2 Sommardäck

265/70 HR16 TL 112H LANDSAIL CLV2
B B 72
7 arbetsdagars leverans.

1465 kr
Köp nu

Hur långt kan jag köra på ett LANDSAIL CLV2 sommardäck från 2024?

I de flesta fall varar ett sommardäck i genomsnitt mellan 4000-5000 mil. Dock finns det flera faktorer som spelar in. Hur du kör, hur du förvarar däcken när de inte används, bilens hjulinställning och att upprätthålla korrekt däcktryck är några av de variabler som kan påverka hållbarheten för däcken.

Hur billigt är ett LANDSAIL CLV2 sommardäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att vi kontinuerligt övervakar marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina LANDSAIL CLV2 sommardäck. Genom våra stora inköp säkerställer vi också att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket resulterar i korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Får jag köra med mina LANDSAIL CLV2 sommardäck i vinterväglag?

Det kan vara riskabelt att använda sommardäck under vintern. De mjukare gummiblandningarna i sommardäck är inte anpassade för kyla och snö, vilket leder till minskat väggrepp och längre bromssträckor. Att välja rätt däck för årstiden är kritiskt för att säkerställa din säkerhet och undvika onödiga faror på vinterföre.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox