HAIDA HD927 SOMMARDÄCK


Håll koll på däckets hastighetsindex

Ett däcks hastighetsindex är en kod som indikerar den maximala tillåtna hastigheten för ett däck. Det är en bokstavskod som åtföljer däck storleken, t.ex. "205/55 R16 91V", där bokstaven "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav motsvarar en specifik hastighet, och de är standardiserade enligt internationella regler. Till exempel representerar "V" en maximal hastighet på 240 km/h. Det är viktigt att välja HAIDA sommardäck med ett hastighetsindex som motsvarar eller överstiger fordonets maximala topphastighet för att säkerställa säkerheten och optimal prestanda under körning.

Ett nytt sommardäck är säkrare än ett lagat sommardäck

När du väljer mellan att reparera dina gamla däck eller köpa ett nytt HAIDA HD927 sommardäck, finns det flera fördelar med att välja det senare alternativet. Genom att investera i nya sommardäck får du en tryggare körupplevelse med optimalt grepp och stabilitet på vägen. Reparationer kan vara temporära och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som helt nya sommardäck. Dessutom har HAIDA HD927 sommardäck vanligtvis längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Nya däck levereras också med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Satsa på ett nytt HAIDA HD927 sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Få dina HAIDA HD927 sommardäck att hålla längre

För att öka livslängden på dina nya HAIDA HD927 sommardäck och optimera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina HAIDA HD927 sommardäck regelbundet kontrollera däcktrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga sommardäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en trygg och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina HAIDA HD927 sommardäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

Håll dina HAIDA HD927 sommardäck fria från smuts

Regelbunden rengöring av fälgar är välkänt, men visste du att det nästan är lika viktigt att hålla dina däck rena, särskilt under vinterhalvåret? Det är avgörande att avlägsna asfalt, kemikalier och salt som sprutat upp på dina däck från vägbanan. Speciella medel och borstar finns tillgängliga, men en vanlig diskborste och diskmedel fungerar lika bra. Genom att kombinera detta med korrekt förvaring och försiktig körning kan du verkligen förlänga livslängden på dina HAIDA-sommardäck. Ta hand om dina däck och optimera deras prestanda med enkla underhållsåtgärder. Köp HAIDA-sommardäck för en säker och effektiv körupplevelse.

Kör inte med slitna sommardäck

Att köra med slitna sommardäck är högst riskabelt och ökar faran för olyckor på vägen. När sommardäcken blir slitna minskar deras grepp på vägbanan och risken för att tappa kontrollen över fordonet ökar, särskilt på våta och hala vägar. Bromssträckan förlängs, vilket minskar reaktionstiden och ökar risken för kollisioner. Dessutom kan slitna sommardäck leda till ojämn slitning och potentiella punkteringar, vilket ökar risken för att bli fast på avlägsna platser. Säkerheten måste alltid ha högsta prioritet när vi är ute och kör på vägarna.

HAIDA HD927 Sommardäck

HAIDA 235/50R17 100V HD927 XL
C B 72
Snabb leverans

876 kr
Köp nu
HAIDA HD927 Sommardäck

HAIDA 245/50R19 105V HD927 XL
C B 72
Snabb leverans

1195 kr
Köp nu

Vilket lufttryck ska jag ha i mina HAIDA HD927 sommardäck?

Som en allmän riktlinje bör bildäck vanligtvis ha ett lufttryck på omkring 2,5 bar (eller 250 kPa), men detta värde varierar beroende på din bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkar den planerade lasten också valet av tryck. Det är alltid klokt att följa biltillverkarens riktlinjer, som oftast finns i din bils handbok eller på platser som tanklocket eller B-stolpen. Dessa rekommendationer hjälper till att säkerställa optimala däckprestanda och säkerhet.

Var kan man köpa HAIDA HD927 sommardäck?

ABS Wheels saluför HAIDA HD927 sommardäck. Vi har alltid lågt pris och ett stort sortiment av sommardäck på lager. Tack vare detta har vi snabb leverans till hela Sverige.

Hur många mil kommer jag på ett HAIDA HD927 sommardäck tillverkat 2024?

Ett typiskt sommardäck har en genomsnittlig livslängd på 4000-5000 mil, men det finns flera variabler som påverkar detta. Faktorer som ditt körsätt, hur du förvarar däcket under perioder då det inte används, hjulinställningen på din bil och korrekt däcktryck är exempel på element som kan påverka hur länge däcket håller.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox