FULDA ECOCONTROL SOMMARDÄCK


Håll koll på däckets hastighetsindex

Däcks hastighetsindex - Vad betyder det för din körning? När du köper däck är det viktigt att förstå hastighetsindexkoden som följer däck storleken, till exempel "195/55 R16 91V", där "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav i koden motsvarar en specifik hastighet enligt internationella standarder. Till exempel innebär "V" att däcket har en maximal hastighet på 240 km/h. Att välja FULDA-sommardäck med rätt hastighetsindex som matchar eller överstiger din fordonets topphastighet är av yttersta vikt för din säkerhet och för att uppnå optimal prestanda. Upptäck vårt breda sortiment av FULDA-sommardäck och välj rätt hastighetsindex för en trygg och bekväm körupplevelse på vägarna.

Däckval ska vara säsongsbetonat

Att göra det rätta däckvalet är en avgörande faktor för både säkerheten och prestandan under olika säsonger. Under sommarmånaderna är det särskilt viktigt att utrusta din bil med sommardäck. Dessa däck är särskilt utformade för att hantera de varmare väderförhållandena som präglar sommaren. Deras slitbana är optimerad för att erbjuda överlägset grepp på både torra och våta vägar, vilket resulterar i kortare bromssträcka och ökad stabilitet på de varma asfaltbeläggningarna. Genom att välja sommardäck på sommaren kan du öka din säkerhet bakom ratten genom att minska risken för vattenplaning och förbättra övergripande hantering. Utforska vårt omfattande sortiment av FULDA ECOCONTROL sommardäck och njut av en säkrare och mer bekväm körupplevelse i sommarvärmen.

Ett nytt sommardäck är säkrare än ett lagat sommardäck

Att köpa ett nytt FULDA ECOCONTROL sommardäck istället för att reparera det gamla har flera fördelar. För det första, nya sommardäck ger ökad säkerhet på vägen eftersom de erbjuder optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan ibland bara vara temporära lösningar och kan inte garantera lika pålitlig prestanda som ett helt nytt sommardäck. För det andra, nya FULDA ECOCONTROL sommardäck har oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket kan spara pengar på lång sikt. Dessutom kommer nya däck med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Att välja att investera i ett nytt FULDA ECOCONTROL sommardäck kan ge dig en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Blanda inte FULDA sommardäck med andra fabrikat

Undvik att blanda olika fabrikat av sommardäck på ditt fordon av flera anledningar - här är varför det är dåligt. Varje däcktillverkare har sina unika design- och materialspecifikationer som påverkar däckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat kan du få ojämn slitage och försämrad hantering, vilket negativt påverkar fordonsstabiliteten. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, rekommenderas det att använda sommardäck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen. Utforska gärna sortiment av högkvalitativa däck från FULDA för en trygg och smidig körupplevelse. Välj kvalitet - välj däck från samma tillverkare.

Kör inte på för gamla sommardäck

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan sommardäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och göra dem mer bullriga än nya däck. Genom att välja ett nytt däck från FULDA kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil och välj det bästa sommardäcket från FULDA för att öka säkerheten och prestandan på vägarna.

FULDA ECOCONTROL Sommardäck

155/65R13 73T Fulda EcoControl
D C 69
10-12 dagars leverans

1335 kr
Köp nu
FULDA ECOCONTROL Sommardäck

165/65R13 77T Fulda EcoControl
D C 67
10-12 dagars leverans

1386 kr
Köp nu
FULDA ECOCONTROL Sommardäck

195/65R15 95T Fulda EcoControl XL
C C 71
10-12 dagars leverans

1358 kr
Köp nu

Vart säljs FULDA ECOCONTROL sommardäck?

Hos oss på ABS Wheels kan du enkelt införskaffa dina FULDA ECOCONTROL sommardäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande urval av sommardäck på vårt lager, erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

Vilken däcktillverkare står bakom ECOCONTROL?

Detta detta sommardäck tillverkas av FULDA.

Vilket ringtryck ska jag ha i ett par FULDA ECOCONTROL sommardäck?

Generellt sett bör bilens däck ha ett tryck på ungefär 2,5 bar (eller 250 kPa), men detta varierar beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkar den planerade lasten valet av tryck. Följ alltid tillverkarens rekommendationer, vanligtvis återfinns de i bilens handbok eller på platser som tanklocket eller B-stolpen. Dessa riktlinjer är viktiga för att säkerställa optimala däckprestanda och säkerhet på vägen.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox