TRIANGLE TW401 FRIKTIONSDÄCK


Kör längre på dina TRIANGLE TW401 friktionsdäck

För att förlänga livslängden på dina nya TRIANGLE TW401 friktionsdäck och maximera deras prestanda är det viktigt att korrekt ta hand om dem. Följ dessa enkla tips för att förlänga livslängden på dina TRIANGLE TW401 friktionsdäck regelbundet kontrollera däcktrycket, köra försiktigt, rotera däcken, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga friktionsdäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en säker och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina TRIANGLE TW401 friktionsdäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

Kör långt och säkert med nya däck

Förbättra livslängden på ditt nya friktionsdäck - Nyckelfaktorer att överväga: Livslängden för ett nytt däck påverkas av flera faktorer, inklusive din körstil, körförhållanden och däckets kvalitet. Ett högkvalitativt däck från ett pålitligt märke, som TRIANGLE TW401, kan förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller ännu längre, vilket ger flera års användning vid normal körning. För att maximera däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Upptäck vårt omfattande sortiment av TRIANGLE-friktionsdäck för att välja högkvalitativa alternativ som ger smidig körning och långvarig prestanda under hela deras livstid.

Hastighetsindex är viktigt

Däcks hastighetsindex - Vad betyder det för din körning? När du köper däck är det viktigt att förstå hastighetsindexkoden som följer däck storleken, till exempel "195/55 R16 91V", där "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav i koden motsvarar en specifik hastighet enligt internationella standarder. Till exempel innebär "V" att däcket har en maximal hastighet på 240 km/h. Att välja TRIANGLE-friktionsdäck med rätt hastighetsindex som matchar eller överstiger din fordonets topphastighet är av yttersta vikt för din säkerhet och för att uppnå optimal prestanda. Upptäck vårt breda sortiment av TRIANGLE-friktionsdäck och välj rätt hastighetsindex för en trygg och bekväm körupplevelse på vägarna.

Håll dina TRIANGLE TW401 friktionsdäck fria från smuts

Visste du att det är nästan lika viktigt att hålla dina däck rena som att tvätta fälgarna regelbundet? Detta gäller särskilt under vinterhalvåret. Att få bort asfalt, kemikalier och salt som stänker upp på dina däck från vägbanan är av stor betydelse. Det finns speciella medel och borstar avsedda för ändamålet, men en vanlig diskborste och diskmedel fungerar lika bra. Genom att kombinera regelbunden rengöring med korrekt förvaring och försiktig körning kan du verkligen förlänga livslängden på dina TRIANGLE-friktionsdäck. Ta hand om dina däck på bästa sätt för att upprätthålla deras prestanda och säkerhet. Köp TRIANGLE-friktionsdäck för en pålitlig och trygg körupplevelse.

Inspektera dina TRIANGLE TW401 friktionsdäck regelbundet

Däckinspektion är en viktig del av fordonsunderhåll och avgörande för din säkerhet på vägen. För bästa resultat bör du regelbundet inspektera dina TRIANGLE TW401 friktionsdäck. Vi rekommenderar att du kontrollerar däcktrycket, mönsterdjup och övergripande skick minst en gång i månaden. Välunderhållna TRIANGLE TW401 friktionsdäck förbättrar hanteringen, bränsleeffektiviteten och minskar risken för olyckor. Säkerställ att du inspekterar dina TRIANGLE TW401 friktionsdäck för att njuta av en trygg och bekväm körupplevelse.

TRIANGLE TW401 Friktionsdäck

175/65R15 84T Triangle TW401 Friktion 2023
E C 70snögrepp
Snabb leverans*

639 kr
Köp nu
TRIANGLE TW401 Friktionsdäck

195/50R16 88H Triangle TW401 XL Friktion 2023
E C 72snögrepp
Snabb leverans*

831 kr
Köp nu
TRIANGLE TW401 Friktionsdäck

205/50R17 93V Triangle TW401 XL Friktion 2023
D C 72snögrepp
Snabb leverans*

926 kr
Köp nu
TRIANGLE TW401 Friktionsdäck

205/45R17 88V Triangle TW401 XL Friktion 2023
D C 72snögrepp
Snabb leverans*

980 kr
Köp nu
TRIANGLE TW401 Friktionsdäck

215/55R18 99V Triangle TW401 XL Friktion 2021
D C 72snögrepp
Snabb leverans*

1064 kr
Köp nu

Hur långt räcker ett TRIANGLE TW401 friktionsdäck?

I generella termer kan man förvänta sig att ett dubbdäck har en livslängd som sträcker sig mellan 3500 och 5000 mil. Det är värt att notera att ett dubbdäck inte har samma hållbarhet som ett friktionsdäck. Flera faktorer spelar in i detta sammanhang, såsom din körstil, korrekt förvaring när det inte används, din bils hjulinställning och att upprätthålla rätt däcktryck. Sammantaget har dessa variabler en inverkan på hur länge ditt däck kommer att hålla.

Vilken tillverkare gör TW401?

TRIANGLE är tillverkaren bakom däckmodellen TW401.

När är det tillåtet att ha friktionsdäck?

Enligt gällande lagstiftning måste vinterdäck användas från den 1 december till den 31 mars, vilket inkluderar utlandsregistrerade fordon. Vinterdäck kan vara både friktionsdäck och dubbdäck. Det är dock inte förbjudet att använda friktionsdäck under sommaren, vilket i praktiken betyder att de kan användas året runt. Det är dock viktigt att vara medveten om att dessa däck har olika egenskaper som är anpassade för specifika väder- och vägförhållanden. För att säkerställa bästa möjliga prestanda och säkerhet är det klokt att välja rätt typ av däck för rätt tid på året.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox