NEXEN WINGUARD SPORT 2 DUBBDÄCK


Förminska risken för vattenplaning

Med tiden så blir mönsterdjupet på dina dubbdäck lägre, detta påverkar däckens förmåga att effektivt hantera vatten under körning på våta vägar. Detta skapar en farlig vattenfilm mellan däcken och vägytan, vilket ökar risken för vattenplaning. Förlorat grepp kan leda till att däcken tappar kontakten med vägen och därmed förlust av kontroll över fordonet. För att minimera risken för vattenplaning är det viktigt att regelbundet inspektera däckens mönsterdjup och byta ut slitna däck i tid för att säkerställa optimalt grepp på våta vägar. Ta hand om dina dubbdäck för att garantera en trygg och säker körupplevelse på våta vägar.

Dubbdäck ökar säkerheten och minskar halkrisken

Vid valet mellan vinterdäck, dubbdäck och friktionsdäck spelar preferenser en stor roll. Här är några starka skäl till varför många föredrar dubbdäck. Med sina dubbade mönster erbjuder de enastående väggrepp och bromsförmåga på isiga och snöiga vägar, vilket ökar säkerheten och minimerar risken för halkolyckor. Deras förmåga att klara extrema vägförhållanden ger en ökad känsla av trygghet under vinterkörning. Genom att dubbdäck från NEXEN investerar du i både säkerhet och komfort när du tar dig an utmaningarna som vintern bjuder på. Upptäck vårt sortiment av NEXEN dubbdäck och förbered dig för en körupplevelse med överlägsen prestanda när vädret blir tufft.

Blanda inte NEXEN dubbdäck med andra fabrikat

Det är dåligt att blanda olika fabrikat av dubbdäck på ett fordon av flera anledningar. Varje däcktillverkare har sina unika design- och materialspecifikationer som påverkar däckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat kan du få ojämn slitage och försämrad hantering, vilket påverkar fordonsstabiliteten. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet är det bäst att använda dubbdäck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen.

Såhär förvarar du dina NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck på rätt sätt

För att förlänga livslängden på dina NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck och hålla dem i toppskick, följ dessa enkla steg för bästa förvaring. Börja med att noggrant rengöra däcken för att ta bort smuts och vägrester. Placera dem sedan på en torr och sval plats, undvik direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödigt tryck och deformering, och förvara dem istället stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem mot damm och fukt. Genom att ge dina däck rätt förvaring kan du känna dig trygg när nästa säsong kommer igång. Upptäck våra däckförvaringslösningar för att hålla dina dubbdäck i bästa skick året runt.

Få dina NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck att hålla längre

För att öka livslängden på dina nya NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck och optimera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck regelbundet kontrollera däcktrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga dubbdäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en trygg och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Vilket däcktryck ska jag ha i mina NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck?

Generellt sett bör bilens däck ha ett lufttryck på cirka 2,5 bar (eller 250 kPa), men detta värde kan variera beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkar den förväntade lasten valet av tryck. Det är alltid rekommenderat att följa tillverkarens riktlinjer, vanligtvis hittar du dessa i bilens handbok eller på platser som tanklocket eller B-stolpen. Dessa anvisningar är avgörande för att säkerställa optimala däckprestanda och säkerhet under din körning.

Finns NEXEN WINGUARD SPORT 2 på den svenska marknaden?

ABS Wheels saluför NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck. Vi har alltid lågt pris och ett stort sortiment av dubbdäck på lager. Tack vare detta har vi snabb leverans till hela Sverige.

Hur mycket kostar ett NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att vi kontinuerligt övervakar marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina NEXEN WINGUARD SPORT 2 dubbdäck. Genom våra stora inköp säkerställer vi också att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket resulterar i korta leveranstider och hög tillgänglighet.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox