LANDSAIL SOFT FRIKTIONSDÄCK


Få dina LANDSAIL SOFT friktionsdäck att hålla längre

För att öka livslängden på dina nya LANDSAIL SOFT friktionsdäck och optimera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina LANDSAIL SOFT friktionsdäck regelbundet kontrollera däcktrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga friktionsdäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en trygg och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina LANDSAIL SOFT friktionsdäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

Kontrollera dina LANDSAIL SOFT friktionsdäck regelbundet

Däckinspektion är en kritisk del av fordonsunderhållet för att garantera din säkerhet på vägen. För att maximera prestanda och minimera risken för olyckor bör du regelbundet inspektera dina LANDSAIL SOFT friktionsdäck. Rekommendationen är att noggrant kontrollera däcktrycket, mönsterdjupet och den allmänna skicket minst en gång i månaden. Välskötta LANDSAIL SOFT friktionsdäck ger överlägsen hantering, bränsleeffektivitet och ökad säkerhet under färd. Genom att hålla dina LANDSAIL SOFT friktionsdäck i toppskick kan du njuta av en trygg och bekymmersfri körupplevelse på vägarna. Tveka inte att regelbundet inspektera och ta hand om dina däck för din egen säkerhet.

Lagade friktionsdäck är aldrig lika säkra som nya friktionsdäck

Att välja ett nytt LANDSAIL SOFT friktionsdäck istället för att reparera det gamla har flera fördelar. För det första ger nya friktionsdäck ökad säkerhet på vägen med optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan vara tillfälliga lösningar och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som ett helt nytt friktionsdäck. För det andra har LANDSAIL SOFT friktionsdäck oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Dessutom kommer nya däck med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Så välj att investera i ett nytt LANDSAIL SOFT friktionsdäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Vidta åtgärder och minska risken för vattenplaning

När mönsterdjupet minskar, påverkas friktionsdäckens förmåga att effektivt kanalisera bort vatten under körning på våta vägar. Detta resulterar i att vatten inte kan avledas ordentligt och skapar en farlig vattenfilm mellan däcken och vägytan. Förlorat grepp ökar risken för att däcken tappar kontakten med vägen, vilket kan leda till förlust av kontroll över fordonet. För att minska risken för vattenplaning är det viktigt att regelbundet inspektera däckens mönsterdjup och i tid byta ut slitna däck för att säkerställa optimalt grepp på våta vägar. Ta hand om dina friktionsdäck för en säkrare körupplevelse på våta vägar.

Det finns friktionsdäck med fälgkantsskydd

Däck med fälgkantsskydd - Extra skydd och hållbarhet för dina hjul! Upptäck däck med fälgkantsskydd, även kända som "rim protection" eller "flange protectors." Dessa friktionsdäck har en extra gummiplastkant längs sidorna som ger ett effektivt skydd för fälgarna mot trottoarkanter och hinder på vägen. När däcket träffar en kant absorberar fälgkantsskyddet stöten och hindrar fälgen från att repas eller bucklas. Resultatet är en förlängd livslängd för både däck och fälgar, samt en extra säkerhetsnivå för ditt fordon. Letar du efter friktionsdäck med fälgkantsskydd? Håll utkik efter betäckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml. Välj kvalitet för en bekymmersfri körupplevelse!

LANDSAIL SOFT Friktionsdäck

195/65 TR15 TL 91T LANDSAIL W.LANDER NORDIC
C C 72snögrepp
7 arbetsdagars leverans.

718 kr
Köp nu
LANDSAIL SOFT Friktionsdäck

225/55 TR17 TL 97T LANDSAIL W.LANDER NORDIC
C C 72snögrepp
7 arbetsdagars leverans.

921 kr
Köp nu
LANDSAIL SOFT Friktionsdäck

205/50 TR17 TL 93T LANDSAIL W.LANDER NORDIC
C C 72snögrepp
7 arbetsdagars leverans.

977 kr
Köp nu
LANDSAIL SOFT Friktionsdäck

205/65 R16 TL 107R LANDSAIL SNOW STAR NORDIC
C C 73snögrepp
7 arbetsdagars leverans.

1017 kr
Köp nu
LANDSAIL SOFT Friktionsdäck

215/65 TR16 TL 98T LANDSAIL W.LANDER NORDIC
C C 72snögrepp
7 arbetsdagars leverans.

1018 kr
Köp nu
LANDSAIL SOFT Friktionsdäck

195/70 R15 TL 104R LANDSAIL SNOW STAR NORDIC
C C 73snögrepp
7 arbetsdagars leverans.

1030 kr
Köp nu
LANDSAIL SOFT Friktionsdäck

225/65 TR17 TL 102T LANDSAIL SNOW STAR NORDIC
C C 72snögrepp
7 arbetsdagars leverans.

1091 kr
Köp nu

Var kan man köpa LANDSAIL SOFT friktionsdäck?

Hos oss på ABS Wheels kan du enkelt införskaffa dina LANDSAIL SOFT friktionsdäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande urval av friktionsdäck på vårt lager, erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

Vilket lufttryck bör jag ha i mina LANDSAIL SOFT friktionsdäck?

Vanligtvis bör bilens däck ha ett lufttryck på ungefär 2,5 bar (eller 250 kPa). Detta värde varierar dock beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkas valet av tryck av den förväntade belastningen. För att säkerställa bästa resultat är det klokt att alltid följa tillverkarens rekommendationer. Dessa brukar finnas i bilens handbok eller på ställen som tanklocket eller B-stolpen. Att respektera dessa anvisningar är viktigt för att optimera däckens prestanda och säkerhet under körning.

Hur länge räcker ett LANDSAIL SOFT friktionsdäck?

I generella termer kan man förvänta sig att ett dubbdäck har en livslängd som sträcker sig mellan 3500 och 5000 mil. Det är värt att notera att ett dubbdäck inte har samma hållbarhet som ett friktionsdäck. Flera faktorer spelar in i detta sammanhang, såsom din körstil, korrekt förvaring när det inte används, din bils hjulinställning och att upprätthålla rätt däcktryck. Sammantaget har dessa variabler en inverkan på hur länge ditt däck kommer att hålla.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox