GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 FRIKTIONSDÄCK


Stadigare konstruktion med GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 friktionsdäck

SUV står för Sport Utility Vehicle, och dessa fordon har speciella behov när det gäller däck. GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 friktionsdäck är skräddarsydda för att ge SUV-förare den bästa körupplevelsen. Dessa däck har en robust konstruktion och ett mönster som ger enastående grepp på olika vägtyper, från asfalt till grus och terräng. De är speciellt designade för att hantera den högre vikten hos SUV-fordon och erbjuder oslagbar stabilitet, hållbarhet och komfort under körning. Med sin mångsidighet och förmåga att klara både stadstrafik och utmanande terräng, är GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 friktionsdäck det optimala valet för SUV-ägare som vill få ut maximalt av sina fordon. Upptäck vårt breda sortiment av SUV-däck för att förhöja din SUV:s körglädje.

Förminska risken för vattenplaning

När mönsterdjupet blir lägre så påverkas friktionsdäckens förmåga att effektivt kanalisera bort vatten under körning på våta vägar. Detta resulterar i att vatten inte kan avledas ordentligt och bildar en riskabel vattenfilm mellan däcken och vägytan. Förlorat grepp ökar risken för att däcken tappar kontakten med vägen, vilket kan leda till förlust av kontroll över fordonet. För att minimera risken för vattenplaning, är det viktigt att regelbundet inspektera friktionsdäckens mönsterdjup och i tid byta ut slitna däck för att säkerställa optimalt grepp på våta vägar. Se till att ta hand om dina däck för att hålla dig säker på våta vägar.

Däck har ett hastighetsindex

Däcks hastighetsindex - Vad betyder det för din körning? När du köper däck är det viktigt att förstå hastighetsindexkoden som följer däck storleken, till exempel "195/55 R16 91V", där "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav i koden motsvarar en specifik hastighet enligt internationella standarder. Till exempel innebär "V" att däcket har en maximal hastighet på 240 km/h. Att välja GOODYEAR-friktionsdäck med rätt hastighetsindex som matchar eller överstiger din fordonets topphastighet är av yttersta vikt för din säkerhet och för att uppnå optimal prestanda. Upptäck vårt breda sortiment av GOODYEAR-friktionsdäck och välj rätt hastighetsindex för en trygg och bekväm körupplevelse på vägarna.

Ett nytt GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 friktionsdäck är bättre än ett reparerat!

När du väljer mellan att reparera dina gamla däck eller köpa ett nytt GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 friktionsdäck, finns det flera fördelar med att välja det senare alternativet. Genom att investera i nya friktionsdäck får du en tryggare körupplevelse med optimalt grepp och stabilitet på vägen. Reparationer kan vara temporära och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som helt nya friktionsdäck. Dessutom har GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 friktionsdäck vanligtvis längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Nya däck levereras också med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Satsa på ett nytt GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 friktionsdäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

friktionsdäck åldras

Själva gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de är monterade på din bil. Detta accelererar åldrandet av gummit, vilket kan göra friktionsdäcken undermåliga trots att de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, samtidigt som de kan påverka bränsleekonomin och orsaka mer buller än nya friktionsdäck. Genom att välja nya däck från GOODYEAR kan du effektivt förebygga alla dessa risker och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil genom att välja GOODYEAR-däck för bättre säkerhet och prestanda på vägarna.

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 Friktionsdäck

245/50R19 105V Goodyear ULTRAGRIP PERFO
C B 72snögrepp
Snabb leverans

2246 kr
Köp nu
GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 Friktionsdäck

235/50R19 99V Goodyear ULTRAGRIP PERFOR
C C 72snögrepp
7-9 dagars leverans

2981 kr
Köp nu
GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 Friktionsdäck

245/50R20 105V Goodyear ULTRAGRIP PERFO
C C 72snögrepp
12-14 dagars leverans

3184 kr
Köp nu
GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 Friktionsdäck

255/50R20 109V Goodyear ULTRAGRIP PERFO
B B 71snögrepp

3559 kr
Köp nu
GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 Friktionsdäck

285/35 VR22 TL 106V GY UG PERF G1 SUV XL FP
D C 73snögrepp
9 arbetsdagars leverans.

3633 kr
Köp nu
GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 Friktionsdäck

245/45R21 104V Goodyear ULTRAGRIP PERFO
C C 71snögrepp
Snabb leverans

3708 kr
Köp nu
GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 Friktionsdäck

245/45R21 104V Goodyear ULTRAGRIP PERFO
C C 71snögrepp
7-9 dagars leverans

4097 kr
Köp nu

Vilken däcktillverkare står bakom ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1?

ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 är en däckmodell från GOODYEAR.

Vad kostar ett GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 friktionsdäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att vi kontinuerligt övervakar marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV G1 friktionsdäck. Genom våra stora inköp säkerställer vi också att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket resulterar i korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Mellan vilka datum får jag köra med friktionsdäck?

Enligt lag är vinterdäck obligatoriska från 1 december till 31 mars, och detta gäller även för fordon som är registrerade utomlands. Vinterdäck avser både friktionsdäck och dubbdäck. Inget hindrar dig från att använda friktionsdäck på sommaren, så tekniskt sett är det tillåtet att köra med dem året runt. Det är dock viktigt att överväga hur dessa däck presterar bäst under sina specifika förhållanden för att säkerställa din körupplevelse och säkerhet.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox