GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 FRIKTIONSDÄCK


Stadigare konstruktion med GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck

SUV, som står för Sport Utility Vehicle, är populära fordon med unika behov av friktionsdäck som passar deras körstil. GOODYEAR-däck är skräddarsydda för att ge SUV-förare den bästa körupplevelsen. Dessa däck har en robust konstruktion och ett mönster som ger utmärkt grepp på olika vägtyper, inklusive asfalt, grus och terräng. De är speciellt designade för att hantera den ökade vikten hos SUV-fordon och erbjuder oslagbar stabilitet, hållbarhet och komfort under körning. Med sin mångsidighet och kapacitet att tackla både stadstrafik och utmanande terräng är GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck det perfekta valet för SUV-ägare som vill maximera sin fordons prestanda. Upptäck vårt breda sortiment av SUV-däck för att förbättra din SUVs körupplevelse.

Kör inte på för gamla friktionsdäck

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan friktionsdäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och leda till mer ljud än nya däck. Genom att välja ett nytt GOODYEAR-däck kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Sök det bästa friktionsdäcket för din bil från GOODYEAR idag.

Friktionsdäck med fälgkantsskydd

Däck med fälgkantsskydd - Förstärkt skydd och långvarig prestanda för dina fälgar! Ta reda på fördelarna med friktionsdäck med fälgkantsskydd, även kända som "rim protection" eller "flange protectors." Dessa däck är särskilt designade med en extra gummiplastkant längs sidorna för att ge ett effektivt skydd mot skador från trottoarkanter och hinder på vägen. När däcket möter en kant, absorberar fälgkantsskyddet stöten och skyddar fälgen från repor och bucklor. Detta resulterar i en längre livslängd för både däck och fälgar samtidigt som det ger extra trygghet under körning. Om du är på jakt efter friktionsdäck med fälgkantsskydd, håll utkik efter beteckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml.

Få ut mer av dina GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck

För att öka livslängden på dina nya GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck och optimera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck regelbundet kontrollera däcktrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga friktionsdäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en trygg och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

Inspektera dina GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck regelbundet

Däckinspektion är en kritisk del av fordonsunderhållet för att garantera din säkerhet på vägen. För att maximera prestanda och minimera risken för olyckor bör du regelbundet inspektera dina GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck. Rekommendationen är att noggrant kontrollera däcktrycket, mönsterdjupet och den allmänna skicket minst en gång i månaden. Välskötta GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck ger överlägsen hantering, bränsleeffektivitet och ökad säkerhet under färd. Genom att hålla dina GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck i toppskick kan du njuta av en trygg och bekymmersfri körupplevelse på vägarna. Tveka inte att regelbundet inspektera och ta hand om dina däck för din egen säkerhet.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Vilket ringtryck ska jag ha i ett par GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck?

Generellt sett bör bilens däck ha ett tryck på ungefär 2,5 bar (eller 250 kPa), men detta varierar beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkar den planerade lasten valet av tryck. Följ alltid tillverkarens rekommendationer, vanligtvis återfinns de i bilens handbok eller på platser som tanklocket eller B-stolpen. Dessa riktlinjer är viktiga för att säkerställa optimala däckprestanda och säkerhet på vägen.

När får jag köra med friktionsdäck?

Enligt lag är vinterdäck obligatoriska från 1 december till 31 mars, och detta gäller även för fordon som är registrerade utomlands. Vinterdäck avser både friktionsdäck och dubbdäck. Inget hindrar dig från att använda friktionsdäck på sommaren, så tekniskt sett är det tillåtet att köra med dem året runt. Det är dock viktigt att överväga hur dessa däck presterar bäst under sina specifika förhållanden för att säkerställa din körupplevelse och säkerhet.

Vem säljer GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck?

ABS Wheels saluför GOODYEAR ULTRAGRIP ICE SUV GEN 1 friktionsdäck. Vi har alltid lågt pris och ett stort sortiment av friktionsdäck på lager. Tack vare detta har vi snabb leverans till hela Sverige.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox