GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS FRIKTIONSDÄCK


Förvara dina GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS friktionsdäck tort och svalt

För att ge dina GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS friktionsdäck lång livslängd och bibehålla deras prestanda är korrekt förvaring avgörande. Följ dessa enkla steg för bästa resultat. Starta med en noggrann rengöring av däcken för att avlägsna smuts och vägrester. Sedan bör du placera dem på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödigt tryck och deformering - istället, förvara dem stående eller hängande för att bevara deras form. Använd gärna däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina däck rätt förvaring kan du känna dig trygg att de är i toppskick när nästa säsong börjar. Upptäck vårt sortiment av praktiska däckförvaringslösningar för att hålla dina friktionsdäck skyddade året runt.

Med tiden blir dina friktionsdäck hårdare

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan friktionsdäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och göra dem mer bullriga än nya däck. Genom att välja ett nytt däck från GOODYEAR kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil och välj det bästa friktionsdäcket från GOODYEAR idag.

Fälgkantsskydd på friktionsdäcken

Däck med fälgkantsskydd, även kallade "rim protection" eller "flange protectors," är däck som är speciellt utformade med en extra gummiplastkant längs däckets sida. Syftet med fälgkantsskyddet är att skydda fälgen mot skador vid kontakt med trottoarkanter eller andra hinder på vägen. Om däcket träffar en kant, absorberar fälgkantsskyddet stöten och förhindrar att fälgen blir repad eller bucklad. Detta bidrar till att förlänga både friktionsdäckens och fälgens livslängd samtidigt som det ger en extra skyddsbarriär för fordonets hjul under körning. Om du letar efter friktionsdäck med fälgkantsskydd så ska du hålla utkick efter följande betäckningar: mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml.

Öka livslängden på dina GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS friktionsdäck

För att öka livslängden på dina nya GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS friktionsdäck och få ut bästa möjliga prestanda är det viktigt att korrekt ta hand om dem. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS friktionsdäck regelbunden kontroll av däcktrycket, köra försiktigt, rotation av däcken, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckundersökningar. Genom att följa dessa tips kan du inte bara förlänga friktionsdäckens livslängd, utan även spara pengar på sikt och garantera en säker och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS friktionsdäck på rätt sätt för att optimera deras prestanda och hållbarhet.

Hur vet jag om GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS friktionsdäck passar på min bil?

När du handlar däck på abswheels.se, kan du använda ditt registreringsnummer för att enkelt söka efter passande alternativ för din bil. En annan metod för att ta reda på vilken däck storlek du behöver är att titta på dina befintliga däck. Letar du efter en märkning som 245/60 R18. Det första numret (245) indikerar däckets bredd i millimeter, vilket visar hur brett däcket är när det är monterat på fälgen. Det efterföljande numret (60) representerar däckets profil, vilket är förhållandet mellan däckets höjd och bredd. Här är höjden 60% av bredden. Bokstaven "R" står för radialdäck, den vanligaste typen idag. Slutligen, den sista siffran (18) anger fälgdiametern i tum som passar det aktuella däcket. Upptäck rätt däck storlek smidigt och snabbt på abswheels.se för din bil.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Från vilken däcktillverkare kommer ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS?

Detta detta friktionsdäck tillverkas av GOODYEAR.

Vem säljer GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS friktionsdäck?

Hos ABS Wheels har du möjligheten att förvärva dina GOODYEAR ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MS friktionsdäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande sortiment av däck på vårt lager och erbjuder bra priser tillsammans med snabba leveranser.

När får jag montera mina friktionsdäck?

Enligt lag så krävs vinterdäck mellan 1 december och 31 mars, kraven gäller även om ditt fordon är utlandsregistrerat. Med vinterdäck menas friktionsdäck eller dubbdäck. Det finns inget som förbjuder dig att köra med friktionsdäck på sommaren så tekniskt sett får du köra med friktionsdäck året runt.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox