GOODRIDE Z507 FRIKTIONSDÄCK


friktionsdäck är en färskvara

Själva gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de är monterade på din bil. Detta accelererar åldrandet av gummit, vilket kan göra friktionsdäcken undermåliga trots att de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, samtidigt som de kan påverka bränsleekonomin och orsaka mer buller än nya friktionsdäck. Genom att välja nya däck från GOODRIDE kan du effektivt förebygga alla dessa risker och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil genom att välja GOODRIDE-däck för bättre säkerhet och prestanda på vägarna.

Alla 4:a däck bör vara samma fabrikat

Undvik att blanda olika fabrikat av däck på ditt fordon - här är varför. Varje däcktillverkare har sina egna unika design- och materialspecifikationer som påverkar friktionsdäckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat riskerar du ojämn slitage och försämrad hantering, vilket kan påverka fordonsstabiliteten negativt. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, rekommenderas det starkt att använda däck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen. Välj friktionsdäck från samma tillverkare för bästa resultat på vägarna.

Kontrollera dina GOODRIDE Z507 friktionsdäck regelbundet

Däckinspektion är en viktig del av fordonsunderhåll och avgörande för din säkerhet på vägen. För bästa resultat bör du regelbundet inspektera dina GOODRIDE Z507 friktionsdäck. Vi rekommenderar att du kontrollerar däcktrycket, mönsterdjup och övergripande skick minst en gång i månaden. Välunderhållna GOODRIDE Z507 friktionsdäck förbättrar hanteringen, bränsleeffektiviteten och minskar risken för olyckor. Säkerställ att du inspekterar dina GOODRIDE Z507 friktionsdäck för att njuta av en trygg och bekväm körupplevelse.

Hastighetsindex

Ett däcks hastighetsindex är en kod som indikerar den maximala tillåtna hastigheten för ett däck. Det är en bokstavskod som åtföljer däck storleken, t.ex. "205/55 R16 91V", där bokstaven "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav motsvarar en specifik hastighet, och de är standardiserade enligt internationella regler. Till exempel representerar "V" en maximal hastighet på 240 km/h. Det är viktigt att välja GOODRIDE friktionsdäck med ett hastighetsindex som motsvarar eller överstiger fordonets maximala topphastighet för att säkerställa säkerheten och optimal prestanda under körning.

Däckens livslängd

Maximera livslängden på ditt nya friktionsdäck - Lär dig mer om påverkande faktorer: Livslängden för ett nytt däck påverkas av flera faktorer, inklusive körstil, körförhållanden och däckets kvalitet. Ett högkvalitativt däck av bra märke kan förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller ännu längre, vilket ger flera års användning vid normal körning. För att förlänga däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Våra GOODRIDE Z507-friktionsdäck är av högsta kvalitet och garanterar en säker och pålitlig körupplevelse under hela deras livslängd. Upptäck vårt breda sortiment av GOODRIDE-friktionsdäck för att välja de som ger dig smidig körning och långvarig prestanda.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Vad kostar ett GOODRIDE Z507 friktionsdäck hos ABS Wheels?

Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att vi kontinuerligt övervakar marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina GOODRIDE Z507 friktionsdäck. Genom våra stora inköp säkerställer vi också att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket resulterar i korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Vilket däcktryck ska jag ha i mina GOODRIDE Z507 friktionsdäck?

Generellt kan man säga att bildäck bör ha ett tryck på ungefär 2.5 bar (eller 250 kpa) men det är helt beroende på vilken bil du kör samt däckets dimensioner men även hur tungt du planerar att lasta spelar in. Följ alltid biltillverkarens rekommendationer. Du hittar dem oftast i din bils instruktionsbok eller tryckta i tex tanklocket eller på B-stolpen

Från vilken däcktillverkare kommer Z507?

GOODRIDE är tillverkaren bakom däckmodellen Z507.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox