Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

XO FÄLGAR GÖRS ENDAST IN-HOUSE

För dig som är på jakt efter XO fälgar så kan vi på ABS Wheels hjälpa dig. För att beställa ringer du 08 591 217 77. XO hjulen är designade av ett professionellt team i Kalifornien och Florida. Man brukar säga att XO tillhör det mer exklusiva valet därav namnet XO Luxury Collection. Anläggningen finns i USA och bolaget skickar fälgar till i stort sett hela världen. I Sverige kan du handla XO Wheels direkt hos ABS Wheels i Stockholm.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.

XO levererar alltid snabbt

Tack vare sin effektiva distributionscenter så kan bolaget leverera världen över inom tre arbetsdagar. Helt galet men sant! Dom har hela sex distributionscentraler för att efterleva mottot ”effektivitet och tillförlitlighet av högsta grad”

Från penna till papper = XO fälgar

Designteamet gör allting från scratch, här tas inga genvägar. XO Wheels är alltid i framkanten när det kommer till just innovation, exempelvis har det lyckats skapa ett av dom mest eftertraktade modellerna i fälgvärlden.

Innovation görs med hjälp av teknik

Som ni säkerligen redan känner till så kör det här bolaget all konstruktion via datorer och program som Finite Element Analyses för att se detaljer i extrema nivåer. Samtliga aluminiumfälgar genomgår kraftiga tester på färg, tyngd, kemi och hållbarhet.

DET HÄR VISSTE DU INTE OM XO WHEELS

  • Bolaget tillverkar endast sina modeller i 19 tum, 20 tum, 21 tum och 22 tum. Det kör alltså inga modeller i 18-17-16 eller 15 tum.
  • Har du använt dina hjul i tävlingssammanhang och skadat dessa så ryker din garanti.
  • Har du modifierat hjulen dvs färgat, omlackerat etc. så förfaller garantin.

Dom erbjuder ingen vägriskgaranti från kontoret i USA, dock kan du teckna en försäkring hos svenska ABS Wheels som hjälper dig, läs mer om det i varukorgen eller kontakta order@abswheels.se obs att det gäller modellerna Phoenix, Verona, Madrid, London, Newyork, Auckland, Cairo och Helsinki.

Läs mer
Hoppas att du gillade läsningen, vi tar tacksamt emot feedback på marknad@abswheels.se, med reservation för felskrivningar.
fancybox