Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Hitta Tomason fälgar i storlekarna 17, 18, 19 och 20 tum

Vi erbjuder dig alla Tomason modeller till bästa pris. Just nu har vi mer än 544 stycken Tomason fälgar i lager. Finns att hämta på turbingatan 13 i Arlandastad (Stockholm) Väljer du att handla i webbutiken så erbjuder vi dig fri frakt vid köp av fyra stycken fälgar. Hos ABS Wheels hittar du alla storlekar och modeller som TN1, TN3, TN9, TN16 och favoriten TN17. 
Tomason fälgar
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.

HUR TVÄTTAR MAN TOMASON FÄLGAR?

Du bör använda mycket vatten och mild tvål. Börja alltid med att tvätta fälgen rent med bara vatten. Spruta därefter på lite avfettning (utan syra) och vänta 30 sekunder. Därefter sprutar du vatten under 3-5 minuter tills du ser att all smuts och grodd börjar trilla av.

I nästa skede tar du en ny tvättsvamp (ej begagnad) och placerar försiktigt på lite mild tvål (bilanpassad). Gnugga försiktigt runt fälgen och på alla ekrar. Tvätta sedan av med mycket vatten tills fälgen är ren och fin.

Torka sedan av med en ny och mjuk handuk.

Vill du istället se en film om hur man tvättar fälgar? Kolla in denna video där vår expert Daniel tvättar en ABS fälg:

Läs mer

TN1 är fälgen som varit på marknaden i över nio år och är fortfarande en storsäljare. Bland Tomason Entusiaster så ses denna fälg som nummer  1 bland Tomason sortimentet. TN1 har en klassisk design som begeistrar alla kunder som ser den för första gången. Håller du med?

Om du inte gör det så vill vi i alla fall be dig fortsätta läsa vidare… fälg nummer två presenteras alldeles strax!. Denna fälg skapas i storlekarna 15-19 tum.

POPULÄRA TOMASON MODELLER (KLICKA HÄR)

TN3 har en resistent lackering för att klara av tuffa väderförhållanden. Fälgen är anpassad för vårt svenska klimat vilket passar oss svenskar som ofta åker på stryk av kyla och snö. TN3 Silber har ett ABE tysk godkännande. Tillverkas i storlekarna 14 – 17tum.

TN4 är en av våra massivare fälgar som skapats med en extraelegant design. Egentligen är det här inget speciellt för just tomason fälgar då alla i princip tillverkas på samma sätt. En fördel med den här fälgen är att den finns i 22tum. Passar bra till större personbilar och stadsjeepar.

TN5 och TN6 modellerna skapas med en tidsenlig design som vi på ABS Wheels valt att kalla ”tidlös”, det låter negativt men så är inte fallet.

När vi skriver tidlös så menar vi att fälgen aldrig går ut, blir gammal eller för den delen tappar  elegans. TN5 skapas med fem tredelade ekrar och med färgen gunmetal ytfinish. (Tillverkas från 18.-19tum) Passar speciellt bra till mindre Volkswagen.

TN6 beskrivs avsom en fälg för det andra ögonkastet… man blir helt enkelt kär i den under första ögonkastet, något vi på ABS Wheels vågar hålla med om. Denna modell skapas likt TN5 i endast 18-19tum.

TN7 och TN8 tillverkas i en mer lekfull design som påminner lite grann om klassiska motorevenemang. TN8 skapades exempelvis efter den stora efterfrågan som finns hos alla tuningkretsar.

En stor fördel, är den polerade kanten som går att byta ut om du råkar skada fälgen. Bland alla Tomason fälgar så är nog TN9 den enda fälgen som faktiskt fått en rejäl ökning från 18tum ända till 22 tum, detta tack vare den stora efterfrågan som finns på just TN9.

Går man vidare och tar en titt på TN10 så bjuder även denna modell på kärlek i andra ögonkastet. Fälgen har en speciell ekerform och en undercut som kan ses under ekrarna. Väldigt ”amerikanskt”…. super snyggt! Finns tyvärr endast upp till 19 tum men sura inte över det. (det finns fler fälgar, fortsätt läs) 

TOMASON NYHETER 

TN11 har skapats med en utsökt design, en äkta godisbit för ögat. TN11 har en ytfinish som är skimrande, finns från 18-20 tum och tillverkas i dark gunmetal och matt grey. TN12 liknar vår ABS302 en aning, vad tycker ni? Denna modell är 10 ekrad med högglaspolerad yta som sätter prägel för djupa skönheter så som lyster och reflektion. TN1F är en modell för lätta lastbilar (tål mycket stryk och vikt likt ABS355) Just Tomason TN1F har vi ingen bra bild på.

fancybox