Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

SUV fälgar kommer i många mått

Fälgarna från SUV är tillverkade i Aluminium och har en elegant och tidlös design. Fälgar från SUV ger ett intryck när du är ute och rullar på vägarna. Aluminiumfälgar har en låg vikt som bidrar till lägre bränsleförbrukning. De går också att få i fler unika utföranden än stålfälgar, vilket är en positiv aspekt för en bil- och fälgälskare.

Fälgarna från SUV Wheels finns i en klassisk silverfärg som många väljer när de vill ha ett enklare och mer minimalistiskt uttryck, men de finns även i färgen M.Blk vilket är en snygg svart kulör. Fälgarna i silver hittar du i måtten 17x8.0ET: 40, 18x8.0ET: 40 samt 19x8.5ET: 40. Fälgen i svart går att få med måtten 17x8.0ET: 50. Utöver detta kommer de alla med bultmåtten 5x127.
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
Om du är osäker på vilka fälgmått just din bil ska ha kan du använda sökfunktionen på vår hemsida abswheels.se, där söker du nämligen enkelt med ditt registreringsnummer eller bilmodell för att få fram tydlig information om vilken storlek på fälgar som lämpar sig bäst till ditt fordon.

När du beställer dina SUV-fälgar från ABS-Wheels tillkommer ett monteringskit som innehåller bult/mutter samt centreringsringar. Självklart håller kittet samma höga kvalité som själva fälgen!
 
fancybox