Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Köp Sparco fälgar direkt från fabrik

Sparco skapar trendiga fälgar med OEM teknik och av italiensk design. Materialet bakom alla Sparco fälgar kommer från robust aluminium.

Det nya sortimentet från sparco är också TUV certifierad.  Många av deras modeller kommer med splitt ekrar och trendiga mellangångar. Något unikt med detta varumärke är bultcirkeln, vissa modeller kommer med fyra bulthål medans andra kommer med fem. Något vi tycker är ganska unikt då det allra flesta tillverkare håller sig till fem bulthål.

Sparco Dakar fälgar

Sparco Dakar

16x5.5ET: 5 2420 kr

1963 kr

Köp nu
  • 1

Tillverkaren bakom Sparco heter OZ 

Anledningen till att vi valt att beskriva lite om denna fälg är då många i Sverige inte uppmärksammat den här typen av italiensk design. Det här är en otroligt fin skapelse bland racing fälgar som bara måste uppmärksammas. Ett bolag som OZ sätter sina hjul i fokus tillsammans med ingenjörer och konstnärer. En Sparco fälg går från ritning till verklighet genom datateknik! Precis så här gör vi på ABS Wheels.OZ Wheels

Mer om OZ som företag

Huvudkontoret ligger i San Martino, Italien. Härifrån har OZ sin produktion och leverans till hela världen. Bland legender som F1, rally, DTM och indy syns OZ. OZ uppfyller de speciella krav som biltillverkare har som exempelvis Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin, Lotus och McLaren. Företaget bildades år 1971 och har sedan dess varit legender inom motorsportsvärlden.

 

Senaste nytt om OZ

Redan under år 2013 vann Sebastian Vettel en tävling med OZ fälgar.

sparco fälgar

Sparcos snyggaste modeller just nu

Trofeo 4 har en mycket aggressiv utseende som påminner om en exklusiv Rolex klocka. Som med alla Sparco fälgar så är den här modellen dynamisk och sportig. Modellen har åtta avsmalnande ekrar med en viss inåtböjning. Den här fälgen passar dig som älskar höga hastigheter! (Finns i mattsvart och guldmatt)  Vill du ha något liknande så rekommenderar vi dig att ta en titt på alla våra fälgar.

Procorsa är fälgen för alla prestanda sinnade förare där ute. Modellen har fjorton y-formade ekrar som med en viss inböjning ger en konkav effekt. Vill du ha något liknande så rekommenderar vi dig

Drift är modellen som tagit hem den japanska stilen med storm. Passar som ett perfekt komplement för Toyota, Nissan, Mazda och Subaru. Finns såklart fler bilar du kan rusta upp med Sparco Drift! Finns i mattgrå och mattsvart.

Sparco fälgar

Assetto gara är modellen som hyllats i racingvärlden tack vare sina 10 fantastiska ekrar.

Pista skapades med 16 splitt ekrar som påminner om grand turismo! Här har sparco verkligen gjort något fantastiskt!

Terra är fälgen som inte är sist men också inte minst, den här modellen har skapats med en offroad tänk som karaktiserar hjulcentrumet för att skydda skivbromsarna från stenar och smuts som kastas upp under offroad tävlingar.

fancybox