Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Chromefälgar (gjorda i härdad krom) Snoop Wheels

Snoop tillverkar kromade fälgar i aluminium. En kromfälg ni kan hitta hos oss är Black Chrome (M543) med måtten 9.0x22 ET42 CB74.1 och i bultmönstret 5x112. Den svarta kromytan på fälgen bidrar till en väldigt lyxig känsla och kommer utan tvekan att få många blickar riktade mot sig!
 
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.

Varför satsa på Snoop Wheels?

En kromfälg är alltid polerad och målad samt skyddad med en klacklack för att motstå yttre påfrestningar från bland annat luft och sten. Men kom ihåg att ta hand om dina fälgar på ett säkert och skonsamt sätt för att de inte ska slitas ut i förtid. Tvätta dem kontinuerligt med vatten och eventuellt med ett väldigt milt rengöringsmedel. Trots att ytan behöver tas hand om är aluminiumfälgar generellt mer tåliga är de i stål. Så med rätt skötsel kan du njuta av dina wheels under en lång tid framöver.

Är det så att du kanske har en bil som börjar kännas lite tråkig med sina gamla stålfälgar, och du därför vill fixa till den med hjälp av riktigt iögonfallande aluminiumfälgar – då kan du ha hittat rätt! Snoop-fälgarna är designade för att synas samtidigt som de tar dig fram säkert på vägarna. Din bil kommer att få ett helt nytt liv med exempelvis Snoop Black Chrome.
 
fancybox