Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

ROSSO FÄLGAR FRÅN ITALIEN 

Vill du ha en snygg, klassisk fälg, så ska du satsa på Rosso fälgar, från Italien! Dessa fälgar är skapade genom företagets strävan och forskning.

Dessa fälgar är innovativa och fulla av snygga detaljer, teknik, trendiga linjer och en uppenbar italiensk stil. Fälgarna har en avant-garde finish samt har en mycket hög kvalitet. Det ger dig fantastiska fälgar som gör din bil personlig så väl som elegant. Så vill du att dina fälgar ska ha en innovativ design så väl som en oöverträffad kvalitet, så ska du definitivt satsa på fälgar från Rosso!

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
FAQ och mer information om Rosso Läs mer

FINNS SPECIELLT FÖR FEM-BULTADE BILAR 

När du väljer en aluminiumfälg så som Rosso gör du ett bra val. Det finns många fördelar att välja just aluminiumfälgar och denna typ av fälg är allt mer populär. De väger mindre än plåtfälgarna och de ligger även billigare i pris.

Rosso Fälgar finns till fembultade bilar. Se till att välja rätt sorts däck till dina fälgar, då de tillsammans ska bli en bra enhet för att låta dig färdas tryggt och bekvämt. Bland modellerna av Rosso fälgar finns bland annat Rosso RR8 Svart, Rosso Reactiv, Rosso Skism, Rosso Icon, Rosso Affinuty och Rosso Legacy. Välj den fälg som tilltalar dig mest!

 

VISST FINNS DET LIKHETER MELLAN ROSSO FÄLGAR OCH VOSSEN?

Är det bara jag som ser likheterna mellan Rosso och Vossen? Ta en titt på Rosso insignia och Vossen CVT… likheter? javisst kan man se det, idag kan man se likheter på alla möjliga fälgmärken. Rosso är en italiensk aktör som inte är så populär i Sverige, Vossen däremot tillhör ett av världens mest eftertraktade aluminiumfälgar. Jag vill också passa på att bjuda på en annan likhet vad gäller Rosso VS Vossen – titta på Rosso Affinity och den här Vossen fälgen. Ser du likheterna?

Vossen cvt Rosso insignia

För er som inte känner till ovanstående fälgar så är den gråa fälgen till vänster en vossen modell vid namn Vossen CVT. Den andra fälgen till höger heter Rosso Insignia. Båda har en tidlös design som passar de allra flesta bilägare, vi på ABS Wheels kan leverera båda dessa modeller hem till dig (det kan även hämtas upp i Stockholm)

Rosso affinity Vossen concavo

Till vänster har vi den gråa fälgen som heter Rosso Affinity och är en av Rossos populärare fälgar. Till höger har vi en av Vossens kändare skapelser som går under namnet cv3. Nu ska du få se på något otroligt! ABS Wheels har också en liknande modell som liknar ovanstående, kan du gissa vilken?

fancybox