Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

RONAL FÄLGAR ROCKAR INTE I SVERIGE?

Ronal fälgar är fälgar som produceras av schweiziska Ronal och dessa tillhör produktklass A. Detta företag är även OE/OEM-leverantörer.

Det gör att de producerar fälgar till bland annat Mercedes, BMW, VW Group med flera till. OEM står för Original Equipment Manufacturer och betyder att ett företag är den som tillverkar den slutliga produkten till en viss marknad.

Ronal-fälgarna är TÜV-godkända. TÜV står för Technischer Überwachungsverein och är en av de starkaste kvalitetsmärkningarna som finns internationellt.

Det innebär att fälgar från Ronal har klarat stenhårda kontroller och är godkända. Det innebär även att när du köper Ronal fälgar så får du fälgar med extremt bra kvalitet som kommer att hålla länge!

RONAL R42 Silver fälgar

RONAL R42 Silver

17x7.0ET: 40 2305 kr

1844 kr

Köp nu
  • 1

SENASTE TEKNIKEN BAKOM

State-of-the-art teknik, kreativ design och kvalitet utan kompromisser har präglat Ronals produkter sedan 1969. Ronal växer ständigt och detta på grund av sina kunder, en ständig innovation och närhet. Man kan mäta deras framgång hos kundernas entusiasm. Även du kan satsa på att sätta Ronal fälgar på din bil!

Det finns flera olika modeller så väl som färger. Välj bland färger som heter Jet black-front diamond cut, Crystal silver-matt, Jetblack-matt-red och många andra snyggt designade fälgar! Modellerna kommer med enkla namn som R61, R59,R 57 MCR, R60-blue och så vidare.

 

SVENSKAR VERKAR INTE GILLA DERAS DESIGN

Bolaget har ett ganska coolt motto ”Ronal Wheels rocks” men gör det verkligen det hemma i Sverige? Designen är inte direkt så ”Europa anpassad” tittar man exempelvis på ekrarna så är det oftast små och tjocka. Runt bulthålen så är det oftast ingenting förutom aluminium.

Ronal skapar nästan bara silverfärgade fälgar.. är det här en aktör som kommer att växa i Sverige? nej och nej. Backar vi tillbaka till 70 talet så kanske den blir populär i Sverige. Du som insisterar och vill köpa ett komplett set kan kontakta johan@abswheels.se, som vanligt kan vi hämta hem alla möjliga fälgar som finns i världen.

Ronal Turbo

FINNS DET NÅGON FAVORIT HOS ER?

Nja, Turbo Ronal är väl den enda normala designen enligt mig. Fyrbultad fälg som påminner lite om japan racing stuket. I skrivandes stund, år 2016 så har vi aldrig haft en enda förfrågan om Ronal Wheels. Konstigt? vad tycker ni själva? Vi har säker fel på ABS Wheels.

HÄR ÄR ALLA KÄNDA RONAL FÄLGAR ENL FÖRETAGET RONAL WHEELS

ronal fälgar

fancybox