Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

PROLINE FÄLGAR I 4 OLIKA STORLEKAR OCH 12 NYANSER!

Proline fälgar är sportiga och högkvalitativa aluminiumfälgar som passar nästan alla fordon! Alla fälgar från Proline är TÜV testad och godkända i Europa.

TÜV betyder Technischer Überwachungsverein och är en av de starkaste kvalitetsmärkningarna som finns internationellt.  Köper du Proline fälgar så betyder det att du får fälgar med extremt bra kvalitet som klarat av stenhårda kontroller.

SPORTIG & TIDLÖS DESIGN ✌️

Fälgar av märket Proline är både sportigt moderna och tidlösa, för att passa alla smaker. Proline har sedan 1996 varit dedikerade till att skapa aluminiumfälgar med en hög kvalitet.  Ett kreativt team står bakom utvecklingen av dessa fälgar och de produceras för vanliga människor så väl som att tillhöra originalutrustning.

 

  

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.

FÖRSTKLASSIG DESIGN  + + + +

Proline fälgar genomgår ständigt kvalitetskontroller och förbättringar för att möta kundernas behov. Flera av Prolines fälgar är äkta klassisker och med en fälg från detta märke får du en bil med stil och elegans. Fälgarna kommer i flera olika storlekar och utföranden.

Så är du på jakt efter en fälg som kan lyfta utseendet på din bil ska du välja en fälg från Proline. Den är inte bara snygg, stilren och klassisk, det är en fälg som kommer att hålla länge tack vare den höga kvalitén.

FÖLJANDE PROLINE FÄLGAR KAN VI ERBJUDA DIG!

Proline fälgar

Läs mer

ÄR DU FÖRETAGARE OCH VILL BLI ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR ABS WHEELS?

Härligt! har du tagit dig hit så betyder det att du troligtvis är intresserad över att få sälja våra varumärken. Oavsett om du vill sälja ABS Wheels, OZ, Proline, MSW, TSW, AEZ, ACE, ZITO, VOSSEN MM så kan vi vägleda dig till dom rätta kontakterna i branschen. Hör av dig till johan@abswheels.se

Alla som beställer proline fälgar får fri frakt oavsett antal (gäller ej lägre än fyra st) på grund av hög belastning kan vi just nu inte erbjuda några rabatter eller snabbare leveranser än 4-7 dagar. Under högsäsong kan leveranstiderna dock variera en aning.

fancybox