Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Pro fälgar Sportiga och exklusiva 

Från varumärket Pro finns många snygga och minimalistiska fälgar i aluminium. Är du ute efter nya fälgar som kommer att ge ditt fordon ett sportigt och uttrycksfullt intryck? Kolla då in fälgen Pro Corsa. Fälgen kommer i ett mattsvart utförande som ger ett väldigt dyrt och unikt intryck. Pro Corsa är en 14-ekrad fälg som känns väldigt sportig men samtidigt exklusiv. En konkav fälg som finns i väldigt många olika dimensioner på ABS Wheels, för både framdäck och bakdäck. Du kan nästan vara säker på att den perfekta Pro Corsa fälgen finns till just ditt fordon. Om du är tveksam vilken storlek du ska ha kan du bara använda sökfunktionen på vår hemsida för att hitta vilka mått som gäller för ditt fordon.

 
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
​Om du vill att din bil ska stå ut i mängden så finns det inget att tveka på. För en sportig och lyxig look för din prestandabil så är det här det perfekta valet! Kanske har du en snygg BMW eller en MINI Cooper S, oavsett vilket så kommer Pro Corsa att göra helhetsintrycket både tilltalande och fräscht. Använd fälgen tillsammans med dina sommardäck och rulla ut på vägarna, du kommer inte att ångra dig!
fancybox