Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Oz fälgar direkt ur lagerhylland

OZ Wheels har sedan starten levererat stiliga och inspirerande fälgar. Dom har bibehållit den italienska designen samtidigt som de tänkt på motorsporten. OZ Design Lab har ett stort team med konstruktörer och ingenjörer som varje dag investerar tid och själ i att skapa framtidens snyggaste fälgar. OZ är ett exklusivt märke som oftast figureras bland Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin och McLaren. Bland motorsportsvärlden är OZ hjulen som bensinen i ett F1 race!
OZ Rally Desert M.Blk fälgar

OZ Rally Desert M.Blk

18x8.0ET: 45 4940 kr

3905 kr

Köp nu
OZ Hyper XT HLT G.Blk fälgar

OZ Hyper XT HLT G.Blk

21x9.5ET: 26 9225 kr

7244 kr

Köp nu
  • 1

Mer om bolaget och dess historia

Huvudkontoret ligger i Italien, San Martino och bildades 1971. Redan första året blev det populära för sin stora passion för hjul. OZ tillverkar aluminiumfälgar för F1, Rally, DTM, indy och flera andra exklusiva tävlingar.  Under samma år tillverkar OZ ett par lättmetallfälgar som vinner en tävling. Under åren 1972 och 1975 debuterar OZ i motorcykelvärlden med sina hjul samtidigt som det tar hem prestigefulla och ärofyllda priser från lokala tävlingar. År 1984 bildas OZ racing Division och de vinner flertalet tävlingar fram till 1998, samma år (98) erhåller OZ en ISO 9001 certifiering och 8 år senare startar de ett samarbete med varumärket Aprilia.

Från år 2000 – 2016 är OZ med och tävlar bland stora tävlingar i Formel 1, driver Championship, Le mans, Indy Car och team Ferrari.

Läs mer

Vilka OZ fälgar är snygga enligt ABS Wheels?

Ultraleggera HLT: Klassisk racing fälg med 12 ekrar och italiensk design, passar alla tuffare bilar som vill uppgradera bilen. Finns i en konkav version och en mindre konkav version, färgerna går från mattsvart, matt brons, röd, grön, guld och vit. Monoblock design och lågtrycksgjuten med värmebehandling + HLT. Bäst av allt, tillverkad i Italien.

Leggera HLT: Fem dubbelöppnande ekrar som skapats för att avleda värme som alstras ifrån bromssystemet. En fälg som tagit inspiration från F1 och andra motorsporter. Vi älskar den här modellen och dess finish. Finns i 19tum, 20 tum enligt OZRACING.

Challenge HLT: Skapad för Dodge viper och andra racing bilar. Låg vikt och maximal styrka! Otroligt snygg.

Formula HLT 4H: Efter den enorma framgången med fem hål, kommer Formel HLT även i en fyra hålig version. F1-inspirerade hjul har utvecklats för att anpassa även de mest kompakta bilar som gör dem sportigare och aggressivare. Teknik som utvecklats av OZ efter att ha arbetat med ledande F1-ingenjörer.

Italia 150 4H: Eleganthjul med 100% felfria aspekter och en världsberömd design som skapats för att hylla Italiens enade 150 år.

Omnia: I början av 2014 skapade ingenjörerna en fälg som skulle ha perfekta egenskaper såsom design, teknik och kvalité men till ett konkurrenskraftigt pris.

Superturismo LM: Multiekrad fälg med inspirerande detaljer! Den här fälgen sitter fint på en Audi, Bmw och Porsche.

ASPEN HLT: Påminner lite om ett svenskt namn? Hur som helst så är det här en modell som passar all terrain och stadsjeepar. Hjulet kan bära mycket tunga vikter tack vare värmebehandlingar och andra hemligheter OZ lab konstruerat.

NYHETER INFÖR ÅR 2018, TOPP 3 OZ FÄLGAR ENLIGT ABS WHEELS!

oz racing

oz racing

oz racing

fancybox