Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

OEM fälgar (ORIGINAL) till bilen

Tyvärr så händer det att man som bilägare råkar ha sönder sina fälgar. Kantstötningar (parkeringsskador) är bland de vanligaste skadorna Svenska bilägare råkar ut för. Även osynliga hinder och stenar kan orsaka skador på orginal hjul. 

Du är dock inte ensam, har du råkat ut för en skada eller fått en fälg bestulen, kan vi på ABS Wheels hjälpa dig. Vi är experter på OEM (orginal) samt eftermarknad. 
I denna sektion visar vi dig alla orginal fälgar från tillverkare som Seat, Kia, Audi, BMW, Mitusbishi, Alfa ROMEO, Jaguar och många fler.
 
7,0X16 MERCEDES C204 5/112 ET43 CH66,6 fälgar

7,0X16 MERCEDES C204 5/112 ET43 CH

16x7.0ET: 43 2117 kr

863 kr

Köp nu
  • 1
Svar på de vanligaste frågorna  Läs mer
Laga inte! köp nytt med garanti
Åk inte omkring med skadade hjul. Många bilägare är ganska dumma när de vill laga sina hjul istället för att köpa nya. Att laga fälgar är tidskrävande och kostsamt, det blir nästan alltid billigare att köpa nytt.
En vanlig fälglaning kostar från 4000kr. En ny kostar runt 2000kr. Tänk på att ett skadad hjul förstör fler av bilens komponenter, skakningar och vibrationer leder till hårdare inbromsningar samtidigt som ett dåligt hjul tillslut leder till en kostsam framvagnsinställning.

Kan man blanda OEM och eftermarknad?
Ja det kan du göra om ET, tum, vikt och bredd är exakt likadant. Skiljer det i något av ovanstående så kommer du att få kraftiga vibrationer.

Hur kan ni sälja original?
Tack vare goda samarbeten i branschen kan vi med hjälp av artificiell intelligens koppla sidan direkt till distributörer. Detta betyder att du som kund handlar direkt av distributören och ingen annan. Häftigt va? Vill du bli återförsäljare kan du kontakta johan@abswheels.se

Är OEM kompatibelt med TPMS?
Skiter björnen i skogen? Skämt åt sido. Det är väl klart att det fungerar. Har du frågor kring TPMS kan du kontakta våra experter på 08 591 217 77 och order@abswheels.se. Vi önskar dig en fortsatt bra dag och hoppas på att du gillade läsningen.
 
fancybox