Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Novus fälgar: Enkelt och billigt

Novus fälgar tillverkas i ett brett sortiment av storlekar och passformer. Novus nya serie passar alla fordon tack vare sin unika tillverkning med fokus på stil och finish. 
Novus Wheels är företaget som satsar stenhårt på kvalité och design - här finns något för alla smaker.


Novus Wheels startades år 2008. Det är ett familjeägt företag som drivs på heltid. Familjen är stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av fälgar och däck.
De har sin Bas i USA där de även sysslar med bilstyling och service. Hemma i Sverige ser ABS Wheels det här varumärket som en positiv nykomling. 


 
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
FAQ - Frågor och svar om varumärket  Läs mer
FAQ - Frågor och svar om varumärket 

Vad kostar det att montera fyra hjul?

Det kostar 1200kr. Vill du montera på mindre hjul kostar det endast 1000kr. Montering och balansering ingår i priset.

Varför ska jag handla av er?
ABS Wheels som går under företagsnamnet ABS Wheels Sweden AB är ett av Sveriges största fälgföretag. Hos oss ingår marknadens bästa garantier och villkor.

Hur ska jag ta hand om mina novus hjul?
Tvätta dina Novus Wheels minst en gång var tioende dag. Använd inga starka medel och undvik frätande ämnen. Använd gärna alkalisk avfettning om du måste och helst organisk. 

Hur lång leveranstid har ni?
3 arbetsdagar brukar vara normalt. Ibland går det fortare och ibland segare. Oftast får man allt inom 3 arbetsdagar. Är det en lagervara kan du komma och hämta dina produkter samma dag. Avvakta dock tills du får ett sms.
fancybox