LND R9 forged fälgar Bilden är en referensbild. Storlek, bredd och inpressning kan påverka djup och utseende.

LND R9 forged ( 9.0x20 ET38 CB66.6 ) Snow flak

Tillbaka     

Storlek: 9.0x20

Aluminiumfälgar med många spännande designval 5-ekrade, 8-ekrade eller 10-ekrade? Det spelar ingen roll vilket uttryck du vill att dina fälgar ska ha, du kan hitta dem från LND. LND tillverkar nämligen aluminiumfälgar i många olika modeller och storlekar. Deras fälgar finns att hitta i flera nyanser av silver och svart med många spännande designval. Allt för att just du ska hitta en fälg som passar ditt fordon. Det finns flera exempel på fälgar från LND som du kan hitta hos oss på ABS Wheels. Du kan bland annat hitta den tilltalande LND R12 Forged som är en 8-ekrad fälg i mattsvart och polerat silver. Fälgen finns att få med sju olika valmöjligheter för både fram- och bakhjul, allt för att du ska hitta något som fungerar. LND R13 Forged är en annan fälgmodell från LND, en vintergodkänd fälg med 5 ekrar. Denna fä...

Denna fälg är även godkänd för vinter

2985 kr

2388 kr inkl. Moms

Externt lager 1-2 dagars leverans.

Bultmönster

Tipsa en vän

Skriv din egen recension

    
Produktgrupp
Aluminiumfälgar
Märke
Modellnamn
R9 forged
Storlek
9.0x20
Bultmönster
5x112
Inpressning
38
Navhål
66.6
ABS Video

Ingår bult, mutter eller navring i mitt köp?

Vid köp av ABS Wheels fälgar så tillkommer det ett monteringskit.
Kittet består av Bult / Mutter samt centreringsringar i de fall det behövs.

Tillbehören är av högsta kvalitet och är kompatibla med ABS Wheels fälgar.
Viktigt att Bult respektive mutter är av storlek (17mm hylsa ) Hex 17.
Genom att du anger ditt registreringsnummer kan vi matcha och garantera att tillbehören passar till 100%

Viktigt att tänka på är att alltid använda en momentnyckel vid åtdragning av hjulbultarna.

Behöver jag TPMS till min bil?

TPMS är en sensor som övervakar däcktrycket på ditt fordon. Detta sker automatiskt och är inget du som förare behöver tänka på.

Sensorn sitter inne i hjulet och skickar signaler om lufttryck och temperatur till din instrumentpanel.

TPMS gör det enkelt att ha koll på att dina däck håller rätt tryck. Skulle du tappa tryck i något däck varnar TPMS dig om detta.

TPMS står för Tyre Pressure Monitoring System och innebär helt kort att du som förare alltid ska ha koll på lufttrycket i dina däck.

Samtliga ABS Wheels fälgar är kompatibla med TPMS sensorer.

IN-HOUSE EXPERTER

Vårt dedikerade team på ABS Wheels finns här för att när som helst hjälpa dig med individuella lösningar. Specialisterna på ABS Wheels är alla utbildade enligt branschens högsta standard. Samtliga däckexperter hos oss har minst 5 års erfarenhet, trots den långa erfarenheten så slutar vi aldrig att utbilda vår personal, ett exempel på detta är däckskolan som 2020 utbildade ABS. Däckskolan drivs av Sveriges fordonsverkstäders förening som innehar över 2000 svenska verkstäder under sin ryggrad.

GARANTERAT RÄTT STORLEK

När du beställer fälgar eller däck från oss behöver du inte oroa dig för att köpa dem i fel storlek! Vi har nämligen den bredaste bildatabasen i hela industrin när det kommer till vilka mått som gäller för vilka fordon. Vi garanterar dig att de fälgar och däck vi erbjuder passar just din bil / med rätt diameter, förskjutning, backspace och bultmönster.

TPMS-SENSORER

TPMS-sensorer finns tillgängliga att köpa och kan installeras här hos oss. Våra sensorer är original kompatibla och fungerar exakt som original-sensorerna. Din beställning skickas från vår dedikerade däck- och fälganläggning och försäkras i förpackningar certifierade av transportör. Det finns alltså ingen anledning att oroa sig för skador under frakten. Dina fälgar och/eller däck kommer att levereras i perfekt skick, redo att installeras!

TOPPMODERN UTRUSTNING

Vår helt nya anläggning har den senaste toppmoderna utrustningen. Från tillverkning till smidig montering och "road force" balansering - vi kan utan problem hantera alla storlekar på däck och fälgar. Redan år 1999 hade vi en fräsch lokal, några år senare inviger vi Sveriges största fälg-showroom. Fyra år senare dubblar vi lagret och idag sitter vi på närmare 4500 m2

Google Recensioner

fancybox