Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

HITTA LEAGUE FÄLGAR VIA ABS WHEELS

League fälgar tillverkas av League Alloy Co., Ltd. Detta företag etablerades 1994. Efter att ha samlat ett gäng professionella ingenjörer och anläggningar såg företaget League till att starta i Taiwan.

Taiwan som ni säkert hört är fälgvärldens huvudstad, här tillverkas i stort sett alla kända varumärken. Företaget League Wheels strävar ständigt efter att uppnå en utmärkt kvalitet på sina fälgar samt att de hela tiden vill förbättra sin produkt.

League fälgar finns i en mängd olika modeller. Dels till vanliga personbilar men även till 4x4 och SUV:s. Om du vill ha fälgar som verkligen utmärker sig och som ger en extra touch till din bil, så är fälgar från League att rekommendera.

LEAGUE fälgar

LEAGUE LG279 Gloss Black / Polished

15x6.5ET: 38 3490 kr

1493 kr

Köp nu
LEAGUE fälgar

LEAGUE M692 Gloss Black / Polished

18x9.0ET: 25 6343 kr

2239 kr

Köp nu
LEAGUE fälgar

LEAGUE M691 Gloss Black / Polished

18x9.0ET: 25 6343 kr

2478 kr

Köp nu
  • 1

POPULÄRA VARIANTER I ALUMINIUM

League fälgar tillverkas i aluminium. Denna typ av fälg har blivit allt mer populär och har ett par fördelar om man jämför dem med stålfälgar. För det första är det billigare med aluminiumfälgar och dessutom väger aluminiumfälgar mycket mindre. Detta gör att du får bättre kylning till dina bromsar och det påverkar bromseffekten på ett positivt sätt.

Även om League fälgar håller hög kvalitet, så gäller det att du sköter om dem. När du är ute och kör på vägarna, så utsätts de för grus, vägdamm, salt och andra saker. Det kan skada dina fälgar. Se till att hålla dem rena.

league league

league  league

 

VAD GÖR LEAGUE FÄLGAR SÅ AVANCERADE?

Konstruktionen och den unika designen är vad som gör League så avancerade, enligt specialisternas sidor beskrivs aktören som;

”Företaget producerar med hjälp av erfarna ingenjörer några av de mest avancerade aluminiumhjul som finns på marknaden. League tillverkar lättmetallfälgar enligt högsta standard och erbjuder ytor som är lackerade och polerade”

Vad tycker ni själva? bu eller bä? Du vet väl att vi just nu har rabatt på alla ABS fälgar? Hör av dig till order@abswheels.se


league fälgar
fancybox