Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Ferrada fälgar - när det bästa inte räcker

Ferrada Wheels är kända för att tillverka världens lyxigaste fälgar. Ferrada fälgar är otroligt populärt i Sverige trots den höga kostnaden, men som man brukar säga - du får lite vad du betalar för. Bland deras populära fälgar finns modeller som Ferrada FR6, FR7 och FR8
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.

Populära alternativ:

  • FR1, FR2, FR3, FR4, FR5, FR6, FR7, FR8 - Sjukt bra finish med livstidsgaranti.
OBS, FT SERIEN görs för större bilar som truckar och SUVS.
  • FT1, FT2, FT3 - Passar självklart vanliga sedaner också.
Frågor? kontakta experterna på order@abswheels.se  Läs mer


Deras hjul gör sig bäst på Europeiska och Japanska fordon vilket gör Ferrada populär i bland annat Norge. Ferrada har över 20 års erfarenhet av hjulindustrin och kan därför erbjuda dig mångårig expertis. Deras hjul görs speciellt för sport och lyxbilar, ett set Ferrada fälgar kan därför kosta dig mellan 20.000 – 40.000 kronor.
Populära alternativ är

Är du beredd att lägga dom pengarna?

Dom flesta svarar nej och går vidare i fälgsökandet, Ferradas målgrupp i Sverige är inte så stor som i USA. Mestadels beror det på ekonomiska skäl. 

Är kvalitén bättre än andra märken?
Tillverkningsprocessen sker på liknande former och med noggranna kontroller vilket inte bör skilja mellan kvalité och egenskaper. Exempel på motsvarande är Vossen, BBS, OZ med mera.

Ferrada har djupa fälgar upp till 11.5
Deras låg, mellan och hög förskjutna fälgar skapas i 19tum, 20tum och 22tum, bredden går från 9,5 till 11,5 vilket är super snyggt! Känner du inte till det här med fälgbredder så kan du slå oss en signal.

Färger och storlekar
Dom har bronze, silver, svart och mycket annat. Tillverkas i speciella storlekar för att passa i stort sett alla bilar i Sverige. ET måttet finns från så lågt som ET12 till ET 40, Coolt va? Populära alternativ:

fancybox