CSP 10 M.Blk fälgar Bilden är en referensbild. Storlek, bredd och inpressning kan påverka djup och utseende.

CSP 10 M.Blk 5x19 5-112 E28 C66,5 60 19x5 5x112 ET:28,00 66.5 - 60

Tillbaka     

Storlek: 5.0x19

Du har väl inte missat CSP fälgar? vi har hela sortimentet! bläddra i katalogen nedan! du kommer att hitta fantastiska modeller med 5-7 ekrar. CSP olika fälgmodeller finns i 16-19 tum. Beställer du idag så skickas varan dagen efter! Vill du istället besöka alla modeller? besök alla fälgar. CSP fälgar fungerar som både sommar och vinterfälg tack vare hellackeringen. Samtliga modeller tål vind, kyla, is, snö och vatten och klarar av mycket stryk. Du har att välja mellan svarta, gråa och silvriga CSP fälgar. Är du på jakt efter ett komplett set "åretrunt" Aluminiumfälgar så är CSP märket för dig: billiga och robusta! plånbokens bästa vän. Bland CSP fantaster återfinns kända bilägare med tyngre bilar. Ring eller mejla oss vid frågor!   Följande CSP fälgar finns i lager för omg...

Denna fälg är även godkänd för vinter men kräver noggrann skötsel

CSP 10 är en Aluminiumfälg

2995 kr

1997 kr inkl. Moms

Externt lager 2-5 dagars leverans.

Bultmönster

Tipsa en vän

Skriv din egen recension

    
Produktgrupp
Aluminiumfälgar
Märke
Modellnamn
10
Storlek
5.0x19
Bultmönster
5x112
Inpressning
28
Load Index
725
Navhål
66.5
ABS Video

Ingår bult, mutter eller navring i mitt köp?

Vid köp av ABS Wheels fälgar så tillkommer det ett monteringskit.
Kittet består av Bult / Mutter samt centreringsringar i de fall det behövs.

Tillbehören är av högsta kvalitet och är kompatibla med ABS Wheels fälgar.
Viktigt att Bult respektive mutter är av storlek (17mm hylsa ) Hex 17.
Genom att du anger ditt registreringsnummer kan vi matcha och garantera att tillbehören passar till 100%

Viktigt att tänka på är att alltid använda en momentnyckel vid åtdragning av hjulbultarna.

Behöver jag TPMS till min bil?

TPMS är en sensor som övervakar däcktrycket på ditt fordon. Detta sker automatiskt och är inget du som förare behöver tänka på.

Sensorn sitter inne i hjulet och skickar signaler om lufttryck och temperatur till din instrumentpanel.

TPMS gör det enkelt att ha koll på att dina däck håller rätt tryck. Skulle du tappa tryck i något däck varnar TPMS dig om detta.

TPMS står för Tyre Pressure Monitoring System och innebär helt kort att du som förare alltid ska ha koll på lufttrycket i dina däck.

Samtliga ABS Wheels fälgar är kompatibla med TPMS sensorer.

IN-HOUSE EXPERTER

Vårt dedikerade team på ABS Wheels finns här för att när som helst hjälpa dig med individuella lösningar. Specialisterna på ABS Wheels är alla utbildade enligt branschens högsta standard. Samtliga däckexperter hos oss har minst 5 års erfarenhet, trots den långa erfarenheten så slutar vi aldrig att utbilda vår personal, ett exempel på detta är däckskolan som 2020 utbildade ABS. Däckskolan drivs av Sveriges fordonsverkstäders förening som innehar över 2000 svenska verkstäder under sin ryggrad.

GARANTERAT RÄTT STORLEK

När du beställer fälgar eller däck från oss behöver du inte oroa dig för att köpa dem i fel storlek! Vi har nämligen den bredaste bildatabasen i hela industrin när det kommer till vilka mått som gäller för vilka fordon. Vi garanterar dig att de fälgar och däck vi erbjuder passar just din bil / med rätt diameter, förskjutning, backspace och bultmönster.

TPMS-SENSORER

TPMS-sensorer finns tillgängliga att köpa och kan installeras här hos oss. Våra sensorer är original kompatibla och fungerar exakt som original-sensorerna. Din beställning skickas från vår dedikerade däck- och fälganläggning och försäkras i förpackningar certifierade av transportör. Det finns alltså ingen anledning att oroa sig för skador under frakten. Dina fälgar och/eller däck kommer att levereras i perfekt skick, redo att installeras!

TOPPMODERN UTRUSTNING

Vår helt nya anläggning har den senaste toppmoderna utrustningen. Från tillverkning till smidig montering och "road force" balansering - vi kan utan problem hantera alla storlekar på däck och fälgar. Redan år 1999 hade vi en fräsch lokal, några år senare inviger vi Sveriges största fälg-showroom. Fyra år senare dubblar vi lagret och idag sitter vi på närmare 4500 m2

Google Recensioner

fancybox