facebook pixel
Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Köp Breyton fälgar med sportig och optimerad racing design!

Företaget kommer från Tyskland och går under namnet Breyton Designen GmbH och det är dem som tillverkar Breyton fälgar, har du någon gång sett ett par Breyton hjul i Sverige så bör du veta att det är Breyton Designen som tillverkat de i Tyskland. Bolaget grundades år 1986 av Edmund Breyton som redan då hade en tanke och idé – att skapa världens bästa körupplevelse till sina kunder. Lyckades han? Ja det tror vi att han gjorde, i alla fall på ABS Wheels. Edmund Breyton gjorde det alla drömmer om! han skapade ett företag baserat på sina egna idéer och tankar likt Andie Lahdos fälgar.
När man skapar Breyton fälgar så används kreativa och dyra tekniska maskiner, dessa maskiner säkerställer att allt tillverkas enligt företagets standard vad gäller gjutning, utformning, medel och anpassning. Senast idag, i skrivandes stund så har vi tagit reda på att Breyton Producerat nyare fälgar i 19tum – 21tum, dessa fälgar har man anpassat speciellt för sportigare bilar. De senare modellerna har skapats med underskurna hjulkonstruktioner för att minimera vikten och skapa ”lätthet” mellan bildäck och fälg.Breyton

Varför ska man köpa Breyton fälgar?

Företaget har över 25 års erfarenhet av fälgtillverkning och racing vilket gör det enkelt för oss på ABS Wheels att verkligen rekommendera dom helhjärtat. Om man bortser från deras oändligt långa erfarenhet så är även Breyton kända för att jobba med precision, kärlek och noggrannhet.

Så här säger bland annat racing experterna:

”Med Breyton har vi en partner som bevisar gång på gång att endast ständig utveckling och förbättring av prestanda kan garantera framgång.”
- Bruno Eichmann, racer och ägare av Carsport GmbH och CAREX AG

”Med sin starka känsla för design, estetik och funktionalitet och sin fasta önskan om perfektion gör Edmund Breyton allt för att lyckas med att göra något mycket speciellt om och om igen.” 
- Uwe Alzen, racer och ägare av Alzen Automotive und Sportmarketing 

Följande modeller går att beställa på ABS Wheels: Topas, Fascinate, Race GTS 2, Aluminium-Casting Wheels, Spirit R, Race GTP, Spirit II, Race LS, Race GTS-R, Race GTS, Race GTR, Spirit II 23, Race GTSR-M, Race GTS-R for Mini, Forged Wheels, GTSR-PF, Spirit RS
 
Följande breyton fälgar finns i lager på ABS Wheels 
Breyton Topas M.Gun fälgar

Breyton Topas M.Gun

20x8.5ET: 35 7970 kr

6751 kr

Köp nu
Breyton Topas M.Blk fälgar

Breyton Topas M.Blk

20x8.5ET: 35 7970 kr

6751 kr

Köp nu
Breyton GTR Slv fälgar

Breyton GTR Slv

22x9ET: 30 9125 kr

7925 kr

Köp nu
  • 1
Breytons populäraste modeller hos ABS Wheels
Breyton fälgar
PS: Skulle vi mot förmodan sakna en modell eller två så kan du ringa 08 591 217 77
fancybox