Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Sparco Assetto Gara representerar toppklass inom racing fälgar.

Dessa aluminiumfälgar, tillverkade av det italienska företaget Sparco, erbjuder inte bara ett estetiskt tilltalande utförande, men också överlägsen prestanda och hållbarhet. 
Om du gillar Sparco Assetto Fälgar kommer du älska dessa fälgar.

 

Prestige och Kvalitet: Sparco Assettos Arv

Sparco Assetto, känt sedan 1985 för sitt bidrag till motorsport världen, står för innovation och prestanda. Med en framträdande roll inom racing, prioriterar de säkerhet och högkvalitativa produkter. Deras TÜV-certifierade fälgar reflekterar deras dedikation till prestanda och tillförlitlighet, medan de samtidigt erbjuder en exklusiv design som passar varumärkets image.

 

Sparco Assetto Gara Fälgar Tillverkad i Italien för Hållbarhet

Assetto Gara fälgar produceras i Italien, ett land med djup kunskap och tradition inom bilindustrin. Fokus ligger på att skapa hållbara produkter specifikt för racingbruk. Detta gör Assetto Gara till ett populärt val bland racingentusiaster som söker fälgar och däck av högsta kvalitet.

 

Anpassning efter Användningsområde

Vikten av att välja rätt fälgar utifrån bilens användningsområde kan inte nog betonas. Assetto Gara erbjuder lösningar för bilar som utsätts för hög belastning, säkerställande att fälgarna inte bara är snygga utan också uppfyller de funktionella kraven för racing.

 

Unik Design och Individualitet

Assetto Gara fälgar skiljer sig från mängden genom sin unika design och färgval. Med specialanpassade ekrar och mönster, är dessa fälgar perfekta för den som vill lägga till en personlig touch till sin racingbil. De erbjuder inte bara prestanda, utan också ett sätt att uttrycka individualitet och stil på banan.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
fancybox