Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

ABS AERO

ABS Aero är en vidareutveckling av en av våra mest populära fälgar som nu uppdaterats med ABS Wheels Aeroflow-teknik för optimal prestanda. ABS Wheels Aeroflow minskar inte bara luftmotståndet och därmed minskar energiförbrukningen utan leder luftströmmarna in genom hjulet för en effektiv kylning. Perfekt för prestandaförare. Det är en teknik som används på vissa high-end sportbilar. ABS Aero är perfekt för dig som uppskattar snygga fälgar men samtidigt vill ta del av senaste Aeroflow tekniken. 
AERO BLK-W fälgar

ABS AERO

20x9.0ET: 38 5998 kr

1999 kr

Köp nu
AERO BLK-W fälgar

ABS AERO

19x8.5ET: 38 5398 kr

1999 kr

Köp nu
  • 1

ABS AERO Wheels förbättrar effektiviteten!

När det gäller helelektriska fordon gör fälgar och däck en enorm skillnad.
EL-biltillverkare erbjuder olika uppsättningar hjul - utformade för att öka prestanda, räckvidd. Detta gäller både för vinter- och sommar bruk.
Låt oss förklara varför elbilar behöver olika Däck & Fälgar
Det handlar om vikt, vridmoment och ljud.
Helelektriska bilar är tystare och vanliga däck och fälgar används inte eftersom de är bullrigare. Elbilar lägger också in mer vridmoment på vägen än traditionella bilar.
Batteripaketet på en elbil väger mer än en fulltankad bensintank i en traditionell bil, därför anpassas däcken för extra vikt.

EV-däck måste också prestera som traditionella däck gör
  • Snabba in-bromsningar
  • Körning på våta och torra vägar
Drag och motstånd spelar en viktig roll i elbilar. Lågmotståndsdäck och aerodynamiska fälgar ökar räckvidden och minskar bullret inne i kupén.

fancybox