ABS F35 DGM fälgar Bilden är en referensbild. Storlek, bredd och inpressning kan påverka djup och utseende.

ABS F35 DGM ( 8.5x20 ET38 CB74.1 ) Snow flak

Tillbaka     

Storlek: 8.5x20

ABSF35 finns i silver & black polish kulören. Fälgen tillverkas i flow forming®. Få bilisterna eller grannen att gråta av avunsjuka när du glider med stil. Dessa fälgar är tillverkade med innovativ flödesbildande teknik och är därmed kända för sin toppstyrka och hållbarhet, samtidigt som de ger stora viktbesparingar. Med ABS Flow Form-tekniken kan du njuta av många års varaktig skönhet och obefläckad prestanda mil efter mil. Bäst av allt? ABS Wheels ger dig hela 2 års garanti.  

Denna fälg är även godkänd för vinter

ABS F35 ABS är en Aluminiumfälg

3509 kr

2699 kr inkl. Moms

2-5 dagars leverans.

Bultmönster

Tipsa en vän

Skriv din egen recension

    
Produktgrupp
Aluminiumfälgar
Märke
Modellnamn
ABS
Storlek
8.5x20
Bultmönster
5x108, 5x110, 5x112, 5x114.3, 5x115, 5x118, 5x120
Inpressning
38
Navhål
74.1
ABS Video

Fördelar med ABS360?

ABS 360 är ett patenterat multi *PCD system som gör det möjligt ändra mellan 7 olika bultindelningar i en och samma fälg.

ABS Wheels är stolta över att ha uppfunnit och patenterat denna lösning.
Vi använder detta system i flertalet av våra fälgar.

ABS 360 gör det möjligt för dig att ta med fälgarna till din nästa bil.
Det sparar dig tid och pengar.

*PCD står för pitch circle diameter / Bultmönster.

Ingår bult, mutter eller navring i mitt köp?

Vid köp av ABS Wheels fälgar så tillkommer det ett monteringskit.
Kittet består av Bult / Mutter samt centreringsringar i de fall det behövs.

Tillbehören är av högsta kvalitet och är kompatibla med ABS Wheels fälgar.
Viktigt att Bult respektive mutter är av storlek (17mm hylsa ) Hex 17.
Genom att du anger ditt registreringsnummer kan vi matcha och garantera att tillbehören passar till 100%

Viktigt att tänka på är att alltid använda en momentnyckel vid åtdragning av hjulbultarna.

Behöver jag TPMS till min bil?

TPMS är en sensor som övervakar däcktrycket på ditt fordon. Detta sker automatiskt och är inget du som förare behöver tänka på.

Sensorn sitter inne i hjulet och skickar signaler om lufttryck och temperatur till din instrumentpanel.

TPMS gör det enkelt att ha koll på att dina däck håller rätt tryck. Skulle du tappa tryck i något däck varnar TPMS dig om detta.

TPMS står för Tyre Pressure Monitoring System och innebär helt kort att du som förare alltid ska ha koll på lufttrycket i dina däck.

Samtliga ABS Wheels fälgar är kompatibla med TPMS sensorer.

IN-HOUSE EXPERTER

Vårt dedikerade team på ABS Wheels finns här för att när som helst hjälpa dig med individuella lösningar. Specialisterna på ABS Wheels är alla utbildade enligt branschens högsta standard. Samtliga däckexperter hos oss har minst 5 års erfarenhet, trots den långa erfarenheten så slutar vi aldrig att utbilda vår personal, ett exempel på detta är däckskolan som 2020 utbildade ABS. Däckskolan drivs av Sveriges fordonsverkstäders förening som innehar över 2000 svenska verkstäder under sin ryggrad.

GARANTERAT RÄTT STORLEK

När du beställer fälgar eller däck från oss behöver du inte oroa dig för att köpa dem i fel storlek! Vi har nämligen den bredaste bildatabasen i hela industrin när det kommer till vilka mått som gäller för vilka fordon. Vi garanterar dig att de fälgar och däck vi erbjuder passar just din bil / med rätt diameter, förskjutning, backspace och bultmönster.

TPMS-SENSORER

TPMS-sensorer finns tillgängliga att köpa och kan installeras här hos oss. Våra sensorer är original kompatibla och fungerar exakt som original-sensorerna. Din beställning skickas från vår dedikerade däck- och fälganläggning och försäkras i förpackningar certifierade av transportör. Det finns alltså ingen anledning att oroa sig för skador under frakten. Dina fälgar och/eller däck kommer att levereras i perfekt skick, redo att installeras!

TOPPMODERN UTRUSTNING

Vår helt nya anläggning har den senaste toppmoderna utrustningen. Från tillverkning till smidig montering och "road force" balansering - vi kan utan problem hantera alla storlekar på däck och fälgar. Redan år 1999 hade vi en fräsch lokal, några år senare inviger vi Sveriges största fälg-showroom. Fyra år senare dubblar vi lagret och idag sitter vi på närmare 4500 m2

Google Recensioner

fancybox