Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Exklusiva ABSF29 kommer i två färger

ABSF29 är en glansig fälg som går att beställa i kulörerna bronze gold och black. Designen är maskinbearbetade med ett speciellt ansikts accenter från ABS Wheels®. 
Låt ditt fordon prestera som en dröm, samtidigt som du uppgraderar utseendet med en uppsättning snygga ABS-hjul som är utformade för att blanda prestanda med stil. 

ABSF29 har en robust smidd konstruktion som hjälper till att förbättra körbarheten och hanteringen. Det finns ett brett utbud av iögonfallande ytor som garanterat får ditt fordon att skilja sig från resten. Vem vill köra runt med fula fälgar?
 
ABS F29 DT fälgar

ABS F29 DARK TINT

20x10.0ET: 38 3639 kr

2799 kr

Köp nu
  • 1
Bra att veta:
  • Läppstorlek, konkavitet och utseendet kan variera beroende på fordon och hjulstorlek
  • När däcken är monterade på hjul eller pressats med ABS360 så går det inte att returnera fälgarna.

Funktioner:
  • Designad för att komplettera din bilens utseende.
  • Konstruerad för att förbättra fordonsprestandan (lägre vikt på fälgen)
  • Tillverkad av höghållfast material för att hålla längre än motsvarande fälgar.
  • Gjord för att kombinera en hållbar smidd konstruktion med enastående finish
Läs mer

Varför välja ABSF29

Snygga fälgar är det som skiljer din bil mot grannens. Det finns ett ordspråk "fälgarna gör bilen" det här ordspråket är något vi tror starkt på. Av den anledningen skapar vi högkvalitativa material som ger en robust monoblock smidd konstruktion. ABS satsar mycket på hållbarhet, förnyelse, innovation och flow forming, allt detta för att ge ultimat styrka och hållbarhet till våra fälgar.

ABS-hjul ger dig också fördelar när det gäller prestanda. 
Samtliga ABS fälgar är konstruerade för att förbättra bränsleekonomin (flow forming = fälgar som väger mindre drar mindre) Bli en vinnare på motorvägen och banan med banbrytande ABSF29. 

Vad kostar fyra fälgar med däck?
Det är olika och beror på valet av däckmärke samt om du ska ha sensorer, montering eller andra tillbehör. För säkerhetsskull bygg ihop en varukorg så ser du slutpriset i kassan.

Varför ska man ha TPMS?
Det är inget krav på det i Sverige men är din bil från 2013 uppåt så lär du behöva sensorer. Kontakta våra specialister på order@abswheels.se så hjälper vi dig.
fancybox