Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

ABSF27 görs i tre färger från 19 till 20 tum

Denna serie görs till bilister som är på jakt efter en häftig fälg men som samtidigt inte vill lägga en förmögenhet. ABSF27 tillverkas med fem bulthål vilket gör att det tillsammans med Patentet ABS360 passar upp till 95% av världens bilar.
 
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
Fälgen ABSF27 har en dynamisk design som skapats för att vara så tidlös som möjlig. Få ekrar, schysst rotation längst kanten och bäst av allt, mindre ”lufthål” nästintill ekern för att få en sportig touch.

Just denna serie görs i tre färger, MK som står för Matt Krystal och b-p som står för black polished (black polerade ekrar med svart innerdel) Sist men inte minst så finns black som är den helsvarta versionen. Våra studier visar att MK kulören är den mest sålda.

Fälgen finns i följande bultmönster 5x108, 5x110, 5x112, 5x114.3, 5x118, 5x120, Vilket täcker majoriteten av alla populära bilmärken.

  Läs mer
Lite faq
Passar den min bil?

Troligtvis så gör den det i och med att fälgen passar upp till 95% av världens alla bilar. (vanliga märken). Det finns dock ett fåtal bilar som inte kan ha denna serie av den enkla anledningen att bromsoken är för stora. Du kan därför gå in på sajten abswheels.se och slå in ditt regnr, listas fälgen upp så passar den din bil.
Funkar den med tpms sensorer?
Ja det gör den. Finns ingen fälg i världen som inte fungerar med tpms😊
Har ni den i mindre eller större tum?
Den finns endast i dom måtten som sidan listar upp, det går inte att specialbeställa andra tum så vitt du inte tänker beställa hem en container på 800 ex och bli vår återförsäljare.
Andra ET mått än de som listas?
Nej. Endast dom måtten som hemsidan listar. Vi kan inte ta fram andra ET mått.
 
fancybox