Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

ABSF24 är en av våra senaste nyheter 

ABS Wheels producerar fälgmodellen ABSF24 som passar några av de mest exklusiva bilarna i världen inklusive Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin och Lotus. Denna fälg passar givetvis vanligare bilar som Volvo, Audi, Saab, Seat, Volkswagen, mercedes etc. ABSF24 har 10 ekrar och finns i två färger. Tillverkas i 19 respektive 20 tum. Finns som staggered fitment dvs bredare bak och smalare fram. Otroligt populär modell på sociala medier! vi tror av den anledningen att det här kan bli vår nästa "best seller" 2021. 

 
ABS F24 MGM fälgar

ABS F24 MGM

19x9.5ET: 38 3248.7 kr

1999 kr

Köp nu
ABS F24 BLACK fälgar

ABS F24 BLACK

19x9.5ET: 38 3248.7 kr

1999 kr

Köp nu
ABS F24 MGM fälgar

ABS F24 MGM

20x10.0ET: 38 3248.7 kr

1999 kr

Köp nu
  • 1

Kort om F24 serien

En titt inuti den högteknologiska design- och tillverkningsanläggningen hos ABS Wheels kommer att avslöja vad som krävs för att skapa ett ABS-hjul som är en vinnare på motorvägen och banan. Varje produktionssteg fokuserar på att skapa ett starkare, vackrare hjul och detta åtagande har gjort oss till ett av sveriges mest googlade fälgföretag, ABSF24 tillhör vår mest exklusiva serie och släpptes i samband med vårt 20 års jubileum.

Hur görs då ABSF24?
ABS Wheels anläggning kompromissar aldrig med kvalitén och följer alla officiella regler i sina klientländer, inklusive de stränga kraven från JWL. ABS överlämnar ständigt sina hjul till flera omfattande tester för att mäta vägspänning. Och för att upptäcka små brister sätts hjul under tryck i en specialdesignad vattentank och skannas efter dolda brister med röntgenstråle. Ytterligare undersökning görs av dator- och elektronmikroskop. Slutligen ges en korrosionsbehandling, följt av en skyddande lackbeläggning och slutstädning.Vårt svenska företag fyller också behoven hos samtliga prestigefyllda bilar (5 bultade)

Kan man ha tpms med den fälgen?
Ja det går bra. Välj till det i kassan. 

Om jag köper fler än 4 kan jag få rabatt?
Nej, vi har väldigt pressade priser. 

Hur snabbt kan ni leverera?
Vi levererar samtliga ABS modeller och fälgar inom 1-3 arbetsdagar, vissa modeller har ibland längre leveranstider (titta på produkten så ser du aktuell leveranstid)
 
fancybox