Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

ABS 381 Fälg

ABS381, även känd som ABS Silverstones storebror, är en gjuten fälg som utmärker sig i både stil och kvalitet. Denna robusta fälgmodell är idealisk för bilägare som värdesätter hållbarhet och en klassisk design. Tillverkad av förstklassig gjuten aluminium, erbjuder ABS381 en perfekt balans mellan styrka och lättviktighet. Dess eleganta och tidlösa design gör den till ett utmärkt val för en rad olika bilmodeller, speciellt de som kräver en större och mer robust fälg.

ABS381 är tillgänglig i storlekarna 16, 17, 18 och 19 tum, vilket ger en bred kompatibilitet med olika bilmodeller och bultmönster. Den här modellen skiljer sig från sin mindre variant, ABS Silverstone, genom sin större storlek och kraftigare konstruktion. Med sin unika design och högkvalitativa material är ABS381 en fälg som inte bara förbättrar bilens utseende utan också dess köregenskaper.
 
  • Robust Konstruktion: Gjuten aluminium som garanterar både styrka och lättviktighet.
  • Storleksvariation: Finns i 16, 17, 18 och 19 tum, anpassningsbar för många bilmodeller.
  • Elegant Design: Klassisk och tidlös estetik som höjer fordonets utseende.
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
fancybox