Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

3SDM fälgar gör bilen häftig med sin kontroversiella design!

Det här unga företaget har sina rötter från Södra England. Bolaget 3SDM har på kort tid växt till en välmående aktör inom okonventionella fälgar. 3SDM erbjuder unika hjul och sätter prägel på att erbjuda häftiga och innovativa fälgar.
 
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
Mer information och tips om 3SDM  Läs mer

Företaget bildades i början av 2011 med tanken av att skapa något unikt. De lyckades snabbt och har idag ett nätverk som sträcker sig världen över. ABS Wheels kan via sina samarbeten ta fram alla möjliga 3sdm fälgar. Oavsett storlek, färg och kombination kan vi gladeligen erbjuda dig samtliga modeller; 3SDM 005, 3SDM 001, 3SDM 004 samt 003.


3sdm fälgar

3SDM TILLVERKAS MED OMSORG OCH KÄRLEK

Varje uppsättning som lämnar huvudlagret i Stobritanien går igenom stora kontroller. Till skillnad från många fälgtillverkare är 3SDM en av dom få som faktiskt sjäva sina fälgar själva.

Bakom varje uppsättning finns flera välutbildade ingenjörer som nogrannt följer marknades hårda krav. En fördel med att handla direkt från 3SDM är att man får tillgång till en stor databas med OEM och eftermarknads bromsok. Detta är bra för dig som är på jakt efter konkavare alternativ…

SÅ HÄR TILLVERKAS HJULEN (FRÅN START TILL AVSLUT)

Designtemaet tar fram ritningar och går över till konstruktionsavdelningen. Väl på plats försäkrar man sig att dimensioner, styrka och livslängd håller till 100%. Man tar hjälp av datorprogrammet CAM och andra verktyg för att analysera ur ett mikroskopiskt perspektiv.

Varje hjul fräses, slipas, putsas och poleras i flera timmar innan det når slutkund.

*Utmattningslivslängden baseras ur JWLS standarder.
 

MONOBLOCK ELLER RAKA HJUL?

Enligt ABS Wheels bör du välja monoblock designen från 3SDM! Här kan du hitta storlekar från 16” till 22” (beroende på design). Fördelen med 3SDM är att hjulen skapats med prime legering A356.2 Aluminium som är mycket robust. Färgen på deras monoblock utbud är pulverlackerad vilket visat sig vara bättre än de vanligare lackalternativen.

Taget ur hemsidan: ” Vi gör våra smidda hjul för din specifika fordon och dina behov oavsett om det är för att maximera konkava, maträtt, eller bådadera. Vi har de flesta OEM bromsok profiler på fil samt så det finns normalt ingen anledning för dig att ge oss komplicerade broms mätningar.”

tillbehör

ROLIGA OCH BRA TILLBEHÖR FRÅN 3SDM

Centrumringar kostar 200 spänn, skiljer sig avsevärt mot vad andra aktörer tar. Doftspridare med 3SDM tryck kostar 30kronor och vill du ha nyckelringen med 3SDM logga kan du få det för dryga 100 lappen. T-Shirts med tryck kostar 200kr (går ej att få i Sverige)

 

VI VARNAR ER FÖR FÖRFALSKADE 3SDM FÄLGAR!

Precis som med alla  världeledande varumärken finns det åsnor som väljer att förfalska. Tyvärr finns det många riktiga anmälningar som aldrig leder någon vart.undvik 
3SDM har på sin sida valt att upplyssa människor om att inte köpa förfalskningar då det kan vara farligt och olagligt.

Förfalskningar består av sämre kvalité och är därför billigare. På ABS Wheels har även vi skapat en artikel som lyfter fram 20 anledningar att inte köpa replika.

 

fancybox