Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Snyggaste sommarfälgarna! ABS382

Det här är fälgvärldens nya "beach 2018"!  ABS382 är en mycket populär sommarfälg som gör sig bäst på Volvo,Saab,BMW och Audi. Fälgen passar i princip alla bilmodeller. 
Använd regnr sök och kontrollera att fälgen passar just din bil. Fälgen beskrivs som "En klassisk 5-eker design som gör sig bra på de flesta bilar och mid-suv: ar, fälgen är även mycket robust" ABS382 skapades med en konkav stil för att ge äkta premium karaktär, dom dubbla inåtgående ekrarna flödar harmoniskt in i fälgen samtidigt som dom avger en sportig känsla. Många fälgentusiaster beskriver ABS382 som en ”racing fälg”. För er som söker större modeller så finns även denna i 20tum. Minsta modellerna finns i 18tum-19tum. Har du en mörk bil så sitter ABS382 fälgar som en smäck tack vare den dynamiska stilen som inte verkar alldeles för ”påträngande”.  Är fälgen TPMS kompatibel? Ja, alla våra ABS modeller funkar med TPMS.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
Så här kan det se ut;
ABS382
fancybox