MICHELIN LATITUDE X-ICE NORTH 2 DUBBDÄCK


Fälgkantsskydd på dubbdäcken

Däck med fälgkantsskydd - Öka hållbarheten och skydda dina fälgar! Upptäck fördelarna med däck med fälgkantsskydd, även kända som "rim protection" eller "flange protectors." Dessa däck är speciellt utformade med en extra gummiplastkant längs sidorna för att ge ett effektivt skydd mot skador från trottoarkanter och hinder på vägen. När däcket träffar en kant, absorberar fälgkantsskyddet stöten och förhindrar att fälgen blir repad eller bucklad. Detta resulterar i en förlängd livslängd för både dubbdäck och fälgar samtidigt som det ger extra säkerhet under körning. Om du söker dubbdäck med fälgkantsskydd, håll utkik efter betäckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml. Utforska sortimentet från MICHELIN för att välja kvalitetsdäck som håller länge och skyddar dina fälgar på bästa sätt!

Dubbdäck för enastående grepp på is

När du står inför beslutet mellan vinterdäck ? speciellt dubbdäck och friktionsdäck ? är det viktigt att överväga dina preferenser. Här är starka skäl att välja dubbdäck: Med deras dubbade mönster ger de enastående grepp och bromsning på isiga och snöiga vägar, vilket ökar säkerheten och minskar halkrisken. MICHELIN dubbdäck är utformade för att hantera extrema förhållanden och ger ökad trygghet under vinterkörning. Utforska vårt utbud av MICHELIN dubbdäck och vara redo för en körupplevelse med överlägsen prestanda när vintern sätter in.

Gummit i dina dubbdäck åldras

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan dubbdäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och leda till mer ljud än nya däck. Genom att välja ett nytt MICHELIN-däck kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Sök det bästa dubbdäcket för din bil från MICHELIN idag.

Kontrollera dina MICHELIN LATITUDE X-ICE NORTH 2 dubbdäck

Däckinspektion är en viktig del av fordonsunderhåll, och det är avgörande att göra det regelbundet för att säkerställa din säkerhet på vägen. Som en allmän tumregel bör du inspektera dina MICHELIN LATITUDE X-ICE NORTH 2 dubbdäck minst en gång i månaden. Kom ihåg att kontrollera däcktrycket, mönsterdjup och övergripande skick under inspektionerna. Väl underhållna MICHELIN LATITUDE X-ICE NORTH 2 dubbdäck säkerställer bättre hantering, bränsleeffektivitet och, viktigast av allt, minskar risken för olyckor.

Minimera risken för vattenplaning

När mönsterdjupet minskar, minskar också dubbdäckens förmåga att kanalisera bort vatten under körning på våta vägar. Detta resulterar i att vatten inte kan avledas effektivt, vilket skapar en vattenfilm mellan däcken och vägytan. Förlorat grepp ökar risken för att däcken tappar kontakten med vägen, vilket kan leda till förlust av kontroll över fordonet. För att minska risken för vattenplaning är det viktigt att regelbundet inspektera dubbdäckens mönsterdjup och byta ut slitna däck i tid för att säkerställa optimalt väggrepp på våta vägar.

MICHELIN LATITUDE X-ICE NORTH 2 Dubbdäck

305/35R21 109T Michelin LATITUDE X-ICE
Snabb leverans*

2718 kr
Köp nu

Får jag köra med ett MICHELIN LATITUDE X-ICE NORTH 2 dubbdäck på sommaren?

Ett dubbdäck är inte gjort för varma sommarvägar så du riskerar både längre bromssträcka och sämre väghållning. Sedan är det inte lagligt att köra med dubbdäck på sommaren, blir du stoppad av polisen så ligger böterna för närvarande på ca 1200 per däck.

Får jag köra med dubbdäck på alla gator och vägar?

Utvalda gator i några av våra större städer har infört dubbdäcksförbud, där får du inte köra med dubbdäck.

Hur mycket kostar ett MICHELIN LATITUDE X-ICE NORTH 2 dubbdäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att vi kontinuerligt övervakar marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina MICHELIN LATITUDE X-ICE NORTH 2 dubbdäck. Genom våra stora inköp säkerställer vi också att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket resulterar i korta leveranstider och hög tillgänglighet.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox